Ето къде се завръща Сантра на екран като тв водеща! (СНИМКИ)

Ето къде се завръща Сантра на екран като тв водеща! (СНИМКИ)

2019-та тръгна много добре за певицата Сантра. След не съвсем кратка творческа и емоционална пауза в началото на годината тя зарадва почитателите си с нов музикален сингъл. Ето че се завръща и на екран!

Само три месеца след новия си сингъл певицата направи рестарт и на успешното си предаване Close Up по телевизия The Voice – близък поглед към делника на популярни личности. Този път освен водещ, Сантра е и негов продуцент.

„Хората рядко са такива, каквито изглеждат. Особено известните и успелите – трудно можем да разберем какво стои зад маските и грима им. Затова и моята цел е да се приближа максимално до човека зад името и да разбера повече за истинската му същност”, разказва тя за амбициозната задача, с която се е заела. А нейни гости се очаква да бъдат все големи съвременни имена в българската музика.

Сантра без малко да извърши смъртен грях заради...

Певицата е помислила за всичко в предаването, като ще се грижи сама дори и за собствения си стайлиг. Тя има характерен екстравагантен и отличаващ се стил, но обещава в Close Up да я видим доста по-елегантна.

„Като продуцент вкарах моя почерк в целия проект, но нямаше да се справя без безценната помощ на екипа на най-добрата музикална телевизия в България - The Voice. Надявам се крайният резултат да се хареса на зрителите”, споделя още Сантра./show.blitz.bg

Коментирай