Ето къде е Белослава и какво прави след пиянската изцепка СНИМКА

Ето къде е Белослава и какво прави след пиянската изцепка СНИМКА

Много ще се изненадате, като видите какво прави Белослава и къде се намира след скандалната пиянска изцепка, която сътвори. Преди броени дни стана ясно, че Софийска районна прокуратура е повдигнала обвинение срещу певицата, която бе спипана зад волана с 1,25 промила алкохол. Но преди да изтърпи наказанието си, тя явно е решила да разпусне малко от напрежението в последно време.

Белослава е в компанията на добри приятелки на гръцкия остров Лемнос, който се намира в северната част на Егейско море. "Летни нощи", това гласи само текста под снимката, която е публикувала в профила си в социалните мрежи.

Удар под кръста! Белослава ще лежи в затвора след пиянската си изцепка

Навярно изпълнителката, която преди това не е имала подобни провинения зад волана, се е надявала всичко да отшуми с малко публичен линч и осъдителни реплики по неин адрес, само че май, поне засега, сметките й излизат криви, ако имаме предвид скорошното решение на Софийска районна прокуратура.

Освен пияна, Белослава май е била и друсана зад волана СКРИЙНШОТ

Предстои да стане ясно дали тя ще влезе зад решетките, а също и каква глоба ще трябва да заплати за провинението си./show.blitz.bg

Коментирай

Брей, навлеци

Брей, навлеци 25.08.2023 13:13

Тая защо не е осъдена, докога ще се измъкват.

Гост

Гост 26.08.2023 20:09

Боже, къде мислиш, че се намираш като задаваш такива глупави въпроси?! Ехоооо, в България си!

Ееее

Ееее 26.08.2023 20:36

Тази не трябва ли да лежи в затвора И пак пияна се е снимала

Грую

Грую 27.08.2023 12:30

Три грозотии ни излагат в Гърция...