Ето какво поиска Ирен Кривошиева от президента Радев заради Ламбо

Ето какво поиска Ирен Кривошиева от президента Радев заради Ламбо

Ирен Кривошиева е твърдо решена да направи нещо много голямо в памет на любимия си Стефан Данаилов, който е баща на сина й Владимир.

Актрисата е стигнала до крайност и се е обърнала директно към президента Румен Радев за съдействие. Идеята на Кривошиева е да бъде издигнат паметник на Стефан Данаилов пред Народния театър.

Ирен Кривошиева се отврати и призна пред всички: Не издържах, напуснах...

"Със сина ми Владимир искаме и настояваме това да е мястото. Няма как да се съгласим да е в градинката до хотел "Хемус". Румен Радев и Илияна Йотова ме увериха, че ще направят, каквото могат по въпроса", разкри звездата от "Хотел Централ" и "В името на народа".

Голям скандал на гроба на Стефан Данаилов, Ирен Кривошиева не издържа и...

Кривошиева допълни още, че синът й Владо ще пристигне от Америка на 12 декември и ще остане в България около десетина дни, а на Бъдни вечер отново ще е на работа в Щатите, където живее от години, пише "Уикенд"./show.blitz.bg

Коментирай

Емилия

Емилия 04.12.2023 13:56

Време е тази нахална женичка да скрие някъде. Не, тяне е сред близките на Стефан Данаилов!

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 04.12.2023 13:59

Не само на него...трябва и на първопроходците....тия които с лишения са живяли,но са показали на народа,че има едно велико изкуство...

МИГ

МИГ 04.12.2023 14:11

Стига с този измислен артист,чиято кариера седължи и на партийния билет.Същият дълго твърздеше,че е стерилен и не може да има деца т.е. ,че той не е биологичен баща на Владимир.

бай Иван ВаZов

бай Иван ВаZов 04.12.2023 15:33

това е недопустимо ..да се прави паметник на партийнияя секретар на Народния театър ..да му правят паметник на БуZлуджа ..той продаде - приватиZира Бояна филм и вZе яка комисионна под масата ..срам и поZор да се прави паметник на тоZи партиен поzьор

Куку

Куку 04.12.2023 16:00

Ирен е известно куку. Ламбо беше симпатяга и добър актьор, но все пак не е национален герой.

Митко Бомбата

Митко Бомбата 04.12.2023 17:21

Направете на Тиквата отива му!

един

един 04.12.2023 21:26

Наистина съжалявам, че живея в тази държава! Охулван прекрасен артист... Съжалявам и за "културното" ниво, което дойде след т.н. преход... Благодаря "Христо Гарвалов" за красноречивия коментар!

DRAKON

DRAKON 05.12.2023 11:16

ТАЯ ЗА КОЛКО МЪЖЕ СЕ Е ЖЕНИЛА??? КАКЪВ ПАМЕТНИК НА ТОЯ ВЛАСТОЛЮБИВ ,КАРИАРИСТ,, СРЕБРОЛЮБЕЦ??