Ето какъв необикновен бизнес завъртяха Калина Крумова и Боби Турбото

Ето какъв необикновен бизнес завъртяха Калина Крумова и Боби Турбото

Бившият народен представител Калина Крумова обърна гръб на работата на заплата и завъртя собствен бизнес. Преди броени дни съпругата на Боби Турбото обяви, че отваря академия за развитие на личността и талантите, в която ще се обучават деца

Все още не става ясно за какви по-точно курсове става дума, но според информацията - ще има и занятия за родители. Крумова ще предлага занимания, които според описанията на сайта на академията, "ни правят по-весели, по-добри, по-осъзнати и по-смели".

Ето къде отидоха на месен месец Боби Турбото и Калина Крумова СНИМКИ

Идеята е на фона на жестоката конкуренция във външния свят, академията да заложи на себепознанието, емоционалната интелигентност, комуникацията и културата, използвайки така вълнуващия инструментариум на изкуствата.

Калина Крумова шокира с нов външен вид СНИМКИ

По всяка вероятност в бизнеса ще бъде ангажиран и съпругът й Борислав Захариев – Боби Турбото. Той би могъл да води актьорски курсове например. Освен обучения за деца се предлагат семейни и корпоративни обучения, занятия за родители, както и летни лагери, пише "Уикенд".

Плановете са всичко това да тръгне след Нова година. Най-вероятно бизнеса на Калина Крумова е свързан с докторската й дисертация по социална психология, написана преди две години. Както е известно в края на 2017 г. тя стана експерт по пътна безопасност в МВР. Тогава гръмна и скандала, свързан с опасенията, че не е компетентна по темата. Докторатът й три години по-късно все пак показва, че е имала интерес в областта на пътнотранспортните произшествия и факторите, които ги причиняват./show.blitz.bg

Коментирай

12345

12345 23.11.2022 9:19

Частна забавачница.

чичо чарли

чичо чарли 23.11.2022 10:42

няма лошо.

Начин

Начин 23.11.2022 11:40

Преди години сричаше у СКАТ сега експерт

Питю Мищова

Питю Мищова 23.11.2022 12:06

Всеки дава акъл, и кураж, в замяна на доста добри пари.

ахмак доган

ахмак доган 23.11.2022 13:20

помним я още в скат като не можеше да прочете написаното,да не говорим че сама не можеше да навърже 3-4 думи в изречение!