Ето как с срещат за първи път Веселин Маринов и Митко Пайнера СНИМКИ

Ето как с срещат за първи път Веселин Маринов и Митко Пайнера СНИМКИ

Веселин Маринов е част от най-голямата музикална компания у нас още от ранните години на създаването й. Първият албум, който е издал с "Пайнер", е "Трифон Зарезан" /1997 /, а от 96-а са неговите първи ангажименти и снимки.

"Първият ми видеоклип е на песента "Рожден ден", а "Трифон Зарезан" също е сред първите ми кпипове. Снимахме го с екипа на телевизия “Планета”. Отидохме с един огромен микробус, никога няма да го забравя, на самия празник в град Сухиндол. Там се празнува много колоритно, много силно на самия ден.

Бомба! Веселин Маринов вдигна тежка сватба!

Мъжете са облечени с ризи отпреди столетия, че и повече. Дори в снимките на клипа участва и Дядо Григорий, владиката на Трънската Епархия. Страхотна атмосфера беше, едни хора на центъра, едни чудеса, Тончо Русев, Евтим Евтимов, страхотна песен", спомня си певецът.

През 1994-а Маринов се запознава с Мария и Митко Димитрови. Една много бърза, много импулсивна среща по време на музикална промоция, не повече от пет минути, но именно тогава се ражда началото на едно голямо приятелство.

Страх скова Веселин Маринов, не може да се прибере вкъщи заради... СНИМКИ

С инж. Митко Димитров се виждат отново две години по-късно, защото певецът е готов с албума "Трифон Зарезан" и търси издател.

"Разбрахме се, да се срещнем по път – той, пътувайка за София, аз – за Пловдив, в един ресторант на магистралата. Говорихме си, ще кажеш, че сме се познавали от години, но кое е паметното в това. Аз му казах: “Митко, много искам да направим следващия албум с тебе, с "Пайнер". Той тогава ми каза: "Готов съм. Веско, ние много те харесваме, за нас ще бъде чест "Пайнер" да издаде твоя албум."

Това беше истинското начало на моите отношения с музикална компания “Пайнер”. Никога не сме имали и грам конфликт и до ден днешен не знам къде са ми договорите. Те са някаква формалност, винаги всичко е било точно и винаги казаната дума между нас е била онази, която е и определяла отношенията ни. Затова се радвам и като се обърна назад си казвам:

"Колко много години, а всъщност аз съм бил почти в голяма част от тези 30 години", разказва той.

Бомба! Разследват Веско Маринова за корупция и пране на пари

Веселин Маринов е убеден, че за успеха на една фирма, можеш да разбереш по екипа й.

"Толкова много години, познавам толкова много хора – от счетоводство, печатница, ръководство, мениджмънт, оператори, монтажисти, режисьори, кой ли не. Кой е факторът една фирма да върви добре – това, че хората са едни и същи, с които работя.

В 90 % от случаите аз работя с едни и същи хора. Работата върви и то се вижда отвсякъде, колко много звезди, колко много концерти, какви спектакли, стотици албуми и все нагоре. Пожелавам на всички от музикална компания “Пайнер” много здраве, другото, както виждам, го правим” – казва певецът по повод 30-годишнината на компанията./show.blitz.bg

Коментирай

Веднага

Веднага 20.03.2020 13:22

Иван Гочев да започва с коментарите за Веско Маринов.

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 20.03.2020 15:04

http://coronavirus.eti.pw

бобъра

бобъра 21.03.2020 6:39

честито и от мен за 30 години сериозна работа. Нямам търпение да се срещна с Мария и Митко Димитрови. Знам че ще си спомнят доста неща. Желая им здраве и успехи. Честита Пролет