Ето го тайното гадже на Михаела Филева (СНИМКИ)

Ето го тайното гадже на Михаела Филева (СНИМКИ)

„Един от най-интелигентните хора, които съм срещала. Споделя страстта ми към неорганизираните пътувания – да си купиш билет, без да имаш предварителен план какви забележителности ще посетиш. Наистина съм много щастлива и много добре се чувствам с този човек. Казва се Стефан, занимава се с маркетинг.“

Така Михаела Филева описа новия си загадъчен любим, като за първи път си позволи да разкрие името му. Оскъдната информация, която даде, бе достатъчна и след малко проучване из фейсбук профила й стана ясно кой е тайнственият мъж до нея, пише "Галерия". 

Пикантно! Ето кого шляпна "по дупарата" Михаела Филева в „Гласът на България“! (СНИМКИ)

Стефан Грънчаров е сред приятелите на Михаела в социалната мрежа. На външен вид - хубавец, доста доближаващ се до типа мъже, които Филева харесва. Завършил „Маркетинг“ в УНСС, Стефан също като певицата обича да пътешества и е обиколил доста екзотични кътчета по света. И двамата са родом от Търново, а в момента живеят в София, където по думите на Михаела са се запознали чрез общи приятели.

Михаела Филева празнува с новата си любов в Куба (СНИМКИ)

Съвпаденията не свършват дотук…Според запознати певицата е посветила последния си хит „Латино сеньорита“ именно на гаджето си. Любопитна подробност е, че нашият заподозрян дълги години е живял в Колумбия и е фен на латино ритмите. Дали пък именно Грънчаров не я е вдъхновил за новото й парче?

Близки до Филева са категорични, че изпълнителката скоро няма да си позволи да излезе „на светло“ със Стефан. Публичността във връзката й с рапъра Павел Николов й била за урок и оттогава Михаела ревниво пази личния си живот в тайна. Едва наскоро си позволила да заговори за новата си любов, и то само заради спекулациите за афера с тенисиста Григор Димитров. Слуховете се отразили на връзката й със Стефан и затова певицата решила да открехне малко завесата за отношенията им./show.blitz.bg

Коментирай

Сретен

Сретен 12.06.2019 15:03

Баш ме брига

sorry

sorry 15.06.2019 12:57

Sorry ама за мен е много грозен, но може пък аз да не разбирам от мъже. Всеки си има вкус но за мен е грозен :(