Ето го доказателството, че Светлана Гущерова е бременна с четвърто СНИМКИ

Ето го доказателството, че Светлана Гущерова е бременна с четвърто СНИМКИ

Светлана Гущерова за първи път показа бременния си корем, макар и за секунди. Плеймейтката няма нито една снимка като бременна в официалния си профил, макар че вече има три деца, а четвъртото ще се появи всеки момент.

За сефте Светлана показа корема си за секунда по време на семейна разходка, начело на която е таткото Християн с двете момчета Добромир и Кристиян, който стана на година преди седмици.

Каката Анелия-Добромира вече е голяма и няма нужда от бащината подкрепа при разходките. На кадрите за секунда се мярна не само големият корем на Светлана, но и баровските чепици на многодетната мама от известна марка, които струват няколко бона, пише "Хотнюз". 

Следващото стори ясно показва, че Светлана е в стая в "Майчин дом" и очевидно времето за идването на бял свят на бебе №4 настъпва. Бъдещата мама е на пореден преглед, но понеже много внимава как споделя подробности за личния си живот, остава загадка как ще се казва новото попълнение във фамилията и дали ще е момче или момиче./show.blitz.bg

 

Коментирай

Сърбеца

Сърбеца 25.05.2023 22:18

Ега пометне тоя боклук

Анна

Анна 25.05.2023 23:33

Това е много грозно! И аз не я харесвам, но да са живи и здрави!

Алекс

Алекс 26.05.2023 8:25

Дай Боже повече българи да бъдат многодетни родители! Как може да желаете злото на хората…