Енджи Касабие замени Абу Даби с Пловдив заради... СНИМКИ

Енджи Касабие замени Абу Даби с Пловдив заради... СНИМКИ

Принцесата на здравословното хранене, както често наричат Енджи Касабие, все по-често се отбива в най-стария град Пловдив, а причините са все хубави и любопитни.

В Града под тепетата красивата брюнетка, която доскоро беше в Бейрут, е в познатата топ форма и в компанията на доста влиятелните дами, с които си прекара много весело, както става ясно и от кадрите. 

Изненада! Енджи Касабие проговори пред БЛИЦ за раздялата с Рабих ел Зейн СНИМКА

Всъщност причината Енджи Касабие да се завърне от Абу Даби, където имаше лекция за здравословно хранене сред топ клиентите на автомобилен гуру, отново бе свързана с публична изява, в която именно тя заема централно място. 

В следващите три месеца Касабие ще насочи вниманието си към Пловдив и ще бъде гост в петзвезден супер луксозен хотел, признат за най-добър на Балканите, оборудван с последен писък смарт технологии и невероятен комфорт.

Ето го порасналия син на Енджи Касабие СНИМКИ

Красавицата не пропусна да се поздрави с инвеститора Бойко Качулев и съпруга му Диана, с международния консултант ойл и газ Ахмед Хамед, Египет, както и с пиар експерта и продуцент на "Дестинации" Атанас Лазаров. Неотлъчно до нея бе и мъжът й Рабих ел Зейн, който е Мистър Ливан./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Яба даба

Яба даба 16.03.2023 15:00

Дууу

ха ха Хо

ха ха Хо 16.03.2023 19:01

Ливанската шарлатанка е наловила шарани у Филибето.

Муун

Муун 16.03.2023 23:15

Курви и глупаци!!! Пфуууу... Ко ни занимаате, веее?!?

Бай Ху

Бай Ху 17.03.2023 8:50

Хабиби ел Зейн шта шиба във гъзейн.