logo

Елвира Георгиева жертва себе си

Елвира Георгиева жертва себе си

Певицата Елвира Георгиева не е на сцена вече повече от 10 години, след като прекрати музикалната си кариера, но както се казва – никога не е късно за равносметки. В първите дни от Новата година тя признава колко тъга е събрала през годините заради вътрешните си противоречия. Въпреки че се омъжва два пъти, тя няма деца, защото избира да отдаде цялата си енергия и внимание на музиката.

Неотдавна обаче, изпълнителката признава пред своя близка приятелка, че равносметките й от отминалата година са я докарали почти до състояние на депресия. Защото били свързани с избора й да прави кариера на всяка цена! „Жертвах себе си в името на кариерата”, казала Елвира със сълзи и тъга в очите.

Всъщност певицата не за първи път признава грешките си на глас, но за разлика от много свои колеги – не се оправдава.

„Когато спрях да пея категорично, изпаднах в много дълбока депресия. Нямаше го и бившият ми мъж, който ми беше всичко в живота по онова време. Той беше носител на музиката, на най-любимото ми нещо, заради което дори не можах да стана и майка”, добавя атрактивната изпълнителка, която днес често се улавя, че преглежда албуми със стари снимки, сякаш с надеждата, че бягайки от реалността, ще избяга и от болката в душата си. Уви, както знаем, това е невъзможно!

Затова и логично признава: „Аз съм наранена душа, но не защото някой ме наранява отвън. Аз се самонаранявам. Тъгата идва от това, че не мога да намеря себе си”.

Преди време в интервю Елвира споделя също:

„От малка усещах, че ще стана певица. Знаех дълбоко в себе си, че ще стана такава. Срещнах точният човек, който да ми помогне да сбъдна тази мечта, сблъсках се с любовта на хората и слязох от тази любов. И това много ме нарани, но от друга страна ми даде и много други неща. Като това да разбера колко съм силна и защо съм се страхувала от толкова много неща. Всъщност ми е липсвало това да обичам себе си.”

Пред „ШОУ” певицата е признавала още, че темата за децата е отдавна затворена в живота й. „Когато е трябвало да имам деца, съм пяла... Нямаш време, казваш си: „Ако спра две години, какво ще стане с кариерата ми – край, ще ме забравят...”. И предишният ми съпруг, и Николай имат деца. Аз съм си решила за себе си въпроса”.

Коментирай

Мая

Мая 08.01.2019 20:43

Хубава и възпитана жена . Жалко че не е създала дете.

пепи джел

пепи джел 09.01.2019 1:26

Не разбирам защо намесвате кариера дете .Вие не може ли да изгледате едно дете та макар и не родено от вас .Има ли значение кой го ражда .Дайте бъдеще на едно чакащо дете .

Децата

Децата 10.01.2019 1:23

са над всичко!

(Без)ценностна система

(Без)ценностна система 10.01.2019 6:27

Най-свещената мисия на човека е да създаде, отгледа и възпита дете. Най-силната любов е любовта към детето. Жалко за тази жена, умъртвила съзнателно утробата си в името на “кариерата” и житейските удоволствия. Циганките раждат, Елвира - не! Ужасно!

Греек

Греек 10.01.2019 8:08

Абе хапе я кучето и нея. Кой се интересува коя е защо няма деца. ☺☺☺ Може би е интересно на 18 годишните.

българин

българин 10.01.2019 8:27

Християнският свят е в тежък морален упадък.Няма да се уморя да го повтарям.Ние се самоубиваме,като създаваме жени-детемразки,жени - егоистки.А мюсюлманките и циганките раждат ли,раждат.

Българка

Българка 10.01.2019 13:50

Е,за какво се жалваш не разбрахме?Като е трябвало да раждаш деца си се чекнала по сцените.А сега просто има депресанти!