Ексклузивно: Динко Динев става баща за 7-и път

Ексклузивно: Динко Динев става баща за 7-и път

Преди броени дни Динко Динев събрал семейството си и им съобщил шокираща новина. От казаното всички онемели и трудно преглътнали новината, разбра ексклузивно репортер на "ШОУ". 

Милионерът е ценител на женската красота. Зад гърба си има 6 деца от 4 жени, а златотърсачките не спират да търсят път към него с надеждата да ги направи свои съпруги. И бързат да му родят дете, мислейки си, че по този начин ще си уредят светло бъдеще. Наш репортер разбра коя е последната любовница на бизнесмена. Свикал семейството си и им съобщил, че с младата му приятелка ще стават родители. 

Това ще е седмо дете за бизнесмена и първо за приятелката му Даниела Неделчева, позната ни от риалити конкурса Мис България през 2013 г. За нея знаем, че е на 29 години от Бургас. Носителка е на две бакалавърски степени – „Дизайн“ и „Бизнес администрация“ и се гордее със своите човечност и одухотвореност.

Хора от обкръжението на Динев издават, че Даниела е влезнала сериозно под кожата му. Самият той се хвалел с новото си завоевание, тъй като мислела за интересите му, а не само да харчи готовите пари. Даниела навлязла сериозно в естетиката на бизнеса на известните братя и бранила техния интерес. А пред приятели Даниела споделила, че не мисли да остане с едно дете. Мераците й са да направи Динко Динев баща още два пъти.

Динко скоро ще стане баща за седми път от пета жена. Малцина обаче знаят, че само една е успяла да го заведе до олтара и това е майката на първородните му деца - Нели. Дамата не е известна в публичното пространство и никога не е парадирала с положението на бившия си съпруг. Тя живее в Свети влас с друг мъж и държи магазин в Несебър. 

 С голямата си любов Соня, която му ражда две деца 

След нея на семейни начела живее с Росица, която дълги години е работила в бургаската полиция. От нея Динко има дъщеря - Александра, която завърши образованието си в престижен швейцарски колеж. А след края на връзката им звездата изгрява за красивата Соня от Ботевград. Тя го дарява с две деца и се слави като жената, която се е задържала най-дълго до него - цели 7 години. 

Облак надвисва над Соня след появата на плеймейтката Мария Цветкова. И тя го дарява със син през 2010 г., който е кръстен на брат му Йордан. Двамата преживяват бурен романс, а сега на хоризонта е новата тръпка на Динев - Даниела, която ще му роди седми наследник в края на годината./show.blitz.bg

 

Коментирай

бай Ставри

бай Ставри 29.05.2019 18:29

Боже,върни си вересиите!

една

една 29.05.2019 18:35

Отврат!

ФЮТ

ФЮТ 29.05.2019 20:26

Тия се въдят като бълхи!

Осмата

Осмата 29.05.2019 21:04

Ако беше обикновен ба4катор,щеше да се радва още на първата...Ама пове4ето парвенюта в БГ-то си вярват,4е парите ги правят нещо пове4е от другите хора.А жените му са прави,вързват си кон4ето,а той навярно има пари да плаща -добра сделка за вси4ки...

Бай Стою касапина

Бай Стою касапина 29.05.2019 23:01

Това последното курве ще излезе много хитро. Направо ще го занули.

ebacha

ebacha 30.05.2019 16:45

Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега- пробвай се с начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH

Тази

Тази 30.05.2019 16:49

Си мисли,че е последната !Да ама,НЕ !