Джулиана и Илиян се разведоха! Синът им ще живее със... СНИМКИ

Джулиана и Илиян се разведоха! Синът им ще живее със... СНИМКИ

Бракоразводното дело на годината безспорно е това между Джулиана Гани и Илиян Найденов. Е, двамата вече са официално разведени, а по-интересното е с кого ще живее сега синът им Давид.

Малкият чаровник на силиконката и фитнес треньорът ще остане да живее при баща си - договорка, в която участва, разбира се, и Джулиана Гани. Двамата са сключили предварително споразумение, за което блондинката информира от Инстаграм профила си.

Джулиана Гани е прикована на болнично легло с абокат на ръката и... СНИМКИ

"Давид не е арбитър, семейството не е война! Отстъпих в името на детето, то не заслужава да страда", заяви Гани и допълни, че е убедена, че родният баща на сина ѝ няма как да му мисли лошото. Моделката ще вижда детето си през уикендите, като съвсем скоро ще запознае Давид и с новата си изгора - Теодор, за когото заяви, че не ѝ е просто приятел. 

Всъщност в сторитата на Джулката се вижда нещо много любопитно - тя се е снимала с булчински рокли, а на въпрос от последовател дали не мисли отново за дете, тя отвръща само, че се надява този път да е момиче. 

Ето как Джулиана Гани тотално заличи бившия си СНИМКИ

Според тиражирани информации - след развода Джулиана Гани ще трябва да плаща месечна издръжка за Давид в размер на 164 лв./show.blitz.bg 

Коментирай

е гати тъпия сайт

е гати тъпия сайт 17.03.2022 11:55

ахахахахях.....ОТСТЪПИЛА била......боклук пробит...да ли го с 200,да можеш да си курвееш на воля....утайка разнебитена....

КОй

КОй 17.03.2022 12:47

Горда майка за пример.... дъното ти е тавана на теб, баси парцала

Дончо

Дончо 17.03.2022 13:56

Тая нямаше търпение да се отърве от мъжа си и детето. Долен боклук!

Ррррр

Ррррр 17.03.2022 14:20

Такива парцали не трябва да стават майки,и със следващото си отроче ще постъпи по същият начин.Това са жени магистралки.

Мария

Мария 17.03.2022 15:28

Тази неможе да се нарече майка.Отстъпила била.Жалко за детето.Но тази мисля няма сърце.

Кууууууурррррва

Кууууууурррррва 17.03.2022 20:41

Парцал, магистралка, боклук, гадна смръдня............, но не майка и жена!