Джулиана Гани заформи страшен скандал в зоопарка СНИМКА

Джулиана Гани заформи страшен скандал в зоопарка СНИМКА

Май е почти невъзможно Джулиана Гани да е някъде и да не предизвика скандал, та дори и да говорим, в случая, за бургаската зоологическа градина.

Наскоро силиконката заведе малкия си син Давид на разходка след разнообразието от животни. Компания им правеше и новото й гадже Теодор. Това, което се случи вътре обаче, доста ще ви изненада.

Джулиана Гани коментира връзката на бившия си с Александра от "Ергенът"

Както е известно - в зоопарка животните се гледат от разстояние. Не така смята обаче, тунингованата блондинка, която влезе заедно с наследника си директно при някои от обитателите. От зоопарка публикуваха кадри от ВИП визитата, на която е видимо какви ги върши Джулиана Гани, което очаквано предизвика вълна от негативни реакции.

"Не знаех, че може да се влиза при животните", "Ако се тунинговаш, може да те пуснат" и "Щом за Гани може, значи и за другите трябва да може", са само част от гневните коментари на хора, разочаровани от видяното. От управата на зоологическата градина опитаха да тушират напрежението и обясниха, че всъщност няма привилегии и нарушаване на реда и дисциплината в животинския кът.

Джулиана Гани призна за бременността с тази СНИМКА

"Правилата и условията в зоопарк Бургас са еднакви за всички посетители. Това, което виждате, е новата контактна зона и е достъпна за всички при определени условия", внесоха яснота от зоопарка, без обаче да уточняват какви точно са условията./show.blitz.bg

Коментирай

овощар

овощар 28.07.2022 10:51

яж мухарес на вилистакис

Hali Galli

Hali Galli 28.07.2022 11:22

Гани да отиде при Шебека, да и прасне два, три тека, че да миряса!

kravar

kravar 28.07.2022 11:24

STIGA BE DOKOGA TAQ KRAWA SHTE E IZVAN ZOOTO BE !?

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 28.07.2022 13:43

Много си мязат с тоз камила- като сестри са.....дядо Асан все таквиз камили ибе! Много ги ибе-путките им пушат 3-4 дена после.

Ами,

Ами, 28.07.2022 18:28

Простакът е простак навсякъде,дори и в зоопарка.

ahahah

ahahah 28.07.2022 23:06

Те са я взели за обитател на зоопарка и са я прибрали обратно.

Таня

Таня 29.07.2022 17:47

Какво друго да забърка, само това може..