Джулиана Гани се пусна от рая, но я попиляха заради... ВИДЕО 18+

Джулиана Гани се пусна от рая, но я попиляха заради... ВИДЕО 18+

Джулиана Гани пусна поредната порция изкусителни кадри от екзотично кътче на планетата, на което тя и любимият й Теодор се наслаждават на любовта си. Само че, докато пръска сексапил, силиконката забрави да говори правилен български, което й навлече солидна доза критики.

"Сега разбирам защо казват, че Малдиви е Рая на земята. Толкова е спокойно, непокътнато и красиво, че не може да се опише с думи. Освен това ти си тук и не ми трябва друго", първо написа щедро тунингованата блондинка под кадрите. А впоследствие показа и във видео на какви глезотии се радва, с тази подробност, че... измисли нова дума в българския език, както й пишат последователи.

Джулиана Гани вдигна самолета в дефилето и... СНИМКИ

"...можете да погледнете и пазарите от специалната козметика,която се произвежда само тук", инфлуенсърства Гани, но веднага бе посечена с коментар, че "Ама няма такава дума в българския речник "пазарите", както и от още един: "По един речник на всички инфлуенсъри".

Джулиана Гани срина със земята Иво Димчев!

За изненада на мнозина обаче, Джулиана все още не е отвърнала на словесните атаки към себе си, както знаем, че иначе обикновено прави./show.blitz.bg