Джулиана Гани развя силикон в Египет и шокира мрежата ВИДЕО 18+

Джулиана Гани развя силикон в Египет и шокира мрежата ВИДЕО 18+

Едва ли вече е изненада за някого, че Джулиана Гани пъчи силикон, където и да отиде. Този път обаче, изпълненията на провокативната плеймейтка, която наскоро се разведе с бащата на сина си, предизвикаха нещо страшно в мрежата.

Последователи на напомпаната блондинка я обвиниха, че вече е толкова откровено вулгарна в показните си изпълнения с новия си, че няма накъде повече.

Ето я Джулиана Гани във ваната, но забрави да си махне... СНИМКИ 18+

Е, познавайки добре Гани, със сигурност за нея има и още накъде, но оставяме коментарите след поредната доза голота на вас!

Въпреки че са на почивка в екзотичен Египет, от кадрите, които Джулиана е качила в мрежата, не се вижда почти нищо друго, освен силиконовите й бомби.

Секс партньор на Джулиана Гани я изтипоса чисто гола СНИМКА 18+

"Някой някъде там обсъжда старата ми версия,защото вече няма достъп до новата", написа наскоро тунингованата блондинка, с което допълнително разпали страстите.

Докато си гледа кефа на почивката, синът на Джулката е при баща си - фитнес инструкторът Илиян Найденов, който показа и с какво чудно червено яйце е зарадвал детето си за Великден, както повелява и традицията./show.blitz.bg