logo

Джулия Бочева и годеникът й се събират след атентат!

Джулия Бочева и годеникът й се събират след атентат!

Актрисата Джулия Бочева се сгоди и вече мисли за сватба. За годеника си обаче, звездата от „Революция Z”, чийто талант видяхме и в един от сезоните на "Като две капки вода", не издава почти нищо. Освен снимка с пръстен върху безименния й пръст, която говори по-красноречиво и от най-пъстрите думи.

На фотоса, който Джулия публикува в социалните мрежи, се вижда ясно, че тя държи мъжка ръка. „И се чувстваш там. На мястото. На което принадлежиш”, пише влюбената актриса, за която малцина знаят, че е кръстена на световноизвестната актриса Джулия Робъртс.

И тъй като предложението й за брак изглежда доста романтично – на фона на храма „Александър Невски”, като нищо и сватбата да прилича, например на сюжета на „Хубава жена” (в който Джулия Робъртс играе главната роля, б.а.).

Младата актриса не говори много за личния си живот, но за по-наблюдателните в социалните мрежи става ясно, че той работи като физиотерапевт и се казва Галин Рангелов. Интересна е и историята на запознанството им, и най-вече на развитието през годините.

Двамата се познават още от деца – били са заедно в школата на „Бон-бон”, а след това и в Музикалното училище. След това пътищата им се разделят, защото Галин продължава образованието си в Лондон. Когато обаче преди години там се случва атентат, Джулия е една от първите, които му пише, притеснена от ужаса.

„Всичко тръгна от това. Започна се едно писане за музика и неща, които ни вълнуват – стана направо денонощна комуникация и се получиха прекрасни неща. Прекрасна комуникация, прекрасен човек!”, признава неотдавна актрисата. И дори не крие колко деца иска да има! Цели 4!

„Аз съм била силно желано дете и майки ми е казвала, че ако роди момче, ще го изхвърли. Държала е да съм момиче. Парадоксално аз искам първото ми дете да е момче, но искам да имам четири деца – и момчета, и момичета”, разкрива Бочева, която преди години имаше продължителна връзка с колегата си от „Революция Z” Николай Стоянов, който днес е един от най-добрите й приятели./show.blitz.bg

Коментирай