Джулиана Гани заведе малкия на море и се пусна по... ВИДЕО 18+

Джулиана Гани заведе малкия на море и се пусна по... ВИДЕО 18+

За Джулиана Гани дрехите и задръжките се свалят най-лесно, независимо от обстоятелствата или околните в тях. След раждането на малкия Давид силиконката е в топ форма, която демонстрира с желание из родното Черноморие.

Плеймейтката, която направи серия от корекции по тялото и лицето си, обира погледите, откъдето и да мине, особено пък, ако подобренията й толкова явно се набиват на очи. И в същото време показва, че никак не й е трудно да е с дете на море.

Шаш! Джулиана Гани пак е с нова прическа, но този път... СНИМКИ 18+

Неотлъчно до нея, разбира се е и любимият й Илиян Найденов, който докато пори вълните с малкия си наследник Давид, също не пропуска да покаже изваяна от мускули фигура.

Джулиана Гани се съблече и стана страшно СНИМКИ 18+

"През последните 7-8 дни изживяхме мечтата на всеки човек! Прекарахме една незабравимата семейна почивка ЗАЕДНО! Обичам ви, момчета!", пише под един от кадрите Джулиана, която малко по-късно пусна и видео от почивката си, което носи името "На море с дете/ Давид бори вълните".

Джулиана Гани показа сина си и призна, че... СНИМКА

Потрес! Джулиана Гани развя кубици по време на медитация и... СНИМКА

"Най-после стигнахме до момента, в който Давид да усети солената вода и вълните. Това беше най-незабравимия момент от цялата ни почивка. Даже беше толкова вълнуващо, че почти не спахме предната вечер. Уникално изживяване за всеки родител!", добавя още изкусителката./show.blitz.bg