logo

Джулиана Гани спира дъха с провокативни СНИМКИ от Бали

Джулиана Гани спира дъха с провокативни СНИМКИ от Бали

Джулиана Гани и нейният приятел Илиян Найденов са на поредно екзотично пътешествие. Влюбената двойка се е отдала на романтика на красивия и екзотичен остров Бали. 


Свикнали сме Джулиана да споделя своите преживявания с приятелите си в социалната мрежа. И този път красивата пловдивчанка успя да шашне всички е провокативни снимки. Някои от тях са толкова предизвикателни, че са способни да спрат дъха на силния пол. 


Наш репортер научи, че Илиян и Джулка са наели специален местен фотограф, който да ходи след тях и да ги снима. По този начин те ще имат хубави снимки, още повече, че местният им препоръчвал и места, които задължително трябва да посетят, а не са толкова известни. 


"Днес беше нашият втори ден на О.Бали, Индонезия. За разлика от вчера, когато го карахме лежерно, днес ни се разказа играта от път, преходи, локации и снимки. Лично аз видях неща, за които не съм предполагал, че съществуват! Пих кафе, изакано от Маймуноподобно животно! Паднах като куче в Джунглата и се търкалях като бъчва по склона (къде без проява от моя страна)! Научих интересни неща за държавата, климата, океана, животните и още какво ли не! Само втори ден, а за пореден път се убедих две неща : 1. Бих давал всичките си пари за изживявания и за да опозная света! 2. Влюбен съм в Азия! ??
След края на пътуването ще може да гледате нашия кратък филм за О.Бали! Надявам се хората, които още не са били тук, да усетят поне малко духа на острова, чрез него", написа Илиян в личния си профил във "Фейсбук".
В началото на май те ще пътуват отново, този път в южната ни съседка Гърция за най-големия фестивал за електронна музика, който ще се проведе на Халкидики./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

Спас Битцов

Спас Битцов 14.04.2019 15:19

Кафето се казва копи лувак,Джули.

dani86868

dani86868 15.04.2019 0:47

жена мечта кои каквото иска да каже

taka e

taka e 15.04.2019 9:04

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe

Хазарта

Хазарта 15.04.2019 11:45

Те това изчадие да не тие вкъщи

Катя

Катя 15.04.2019 12:59

О, не бяхте писали за тия цигани скоро. Мега глупави и неприятни същества.

комитата

комитата 15.04.2019 18:36

нямам дъх от вчера като чета тези глупости//дали е почивала н а Бали или в долно кунаре никой не го интересува а мен ме боли шмайзера

Дядо Поплювко

Дядо Поплювко 23.04.2019 8:06

Тясна и е цепката