Джулиана Гани изпоти Мрежата с гола СНИМКА

Джулиана Гани изпоти Мрежата с гола СНИМКА

Джулиана Гани е царица на првокацията и това личи по многобройните й снимки в социалните мрежи. С последния си фотос отново успя да привлече вниманието към себе си и най-вече към огромния й силиконов балкон, който радва мъжките погледи. 

Красивата пловдивчанка е на романтична почива на о. Бали с любимия си - фитнес гуруто Илиян Найденов. Двамата са наели личен фотограф по време на визитата си в Индонезия и запечатват всяка крачка. Разбира се, правят съпричастни с преживяванията си и всички последователи в социалните мрежи, които с интерес следят през какво преминават в поредното им приключение. 

Искат Джулиана Гани за реклама в Бали

Джулиана сподели доста интересни снимки от почивката си в Бали, но последният й фотос успя да засенчи всички останали. Природата на острова, екзотичните животни и тюркоазената вода останаха за заден план при наличието на огромен бюст. 

Джулиана Гани взриви фолк средите (ВИДЕО)

Джулка се снима гола, хванала небрежно силиконовия си бюст. "Разцепваш! Уникални гърди имаш. Завиждам на мъжа, който си ляга до теб", гласи един от коментарите във "Фейсбук"./show.blitz.bg

Коментирай

Отвратен

Отвратен 19.04.2019 21:35

Аман от разпоретини !

jana_nikolova@yahoo.com

[email protected] 21.04.2019 0:36

aide stiga s toq travestit be BLIZACHI !!!!