Джино хвърли патериците. Няма да повярвате какво направи, за да се изфука на морето СНИМКИ

Джино хвърли патериците. Няма да повярвате какво направи, за да се изфука на морето СНИМКИ

Повече от 4 години след зверската катастрофа в САЩ, в която едва не загина, Джино Бианкалана най-накрая е хвърлил патериците.

Брадърът показа в социалните мрежи, че вече ходи спокойно, макар и леко понакуцващ, и дори успява сам да измие двата си автомобила на автомивка в Слънчев бряг.

Джино показа как гази нагло закона ВИДЕО

Положителната промяна в начина на придвижване на бившия брадър е настъпила съвсем наскоро, твърдят запознати. Само преди няколко седмици той е бил забелязан с патерици в софийския квартал, където е постоянният му адрес. На морето обаче е отишъл без тези неприятни помощни приспособления, които с години бяха неразделна част от него.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gino G Biancalana (@gino_biancalana) on

Джино показа клип, в който се вижда как мие две от колите си, спокойно придвижвайки се сам, без никакви проблеми. Прави впечатление, че оперираният му крак все още седи в леко неестествена поза, но това е нищо в сравнение с проблемите, които младият мъж преживя в годините след катастрофата.

Джино Бианкалана скъса джоба, започна да разпродава...

Той се размина на косъм от смъртта през пролетта на 2016 г. и оттогава обикаля болниците за всевъзможни операции и медицински процедури. Явно този черен период в живота му вече е минало и риалити звездата е решил да отпразнува случая с хубава морска ваканция на любимия на всички купонджии Слънчев бряг.

Не по-малко любопитен от факта, че вече не е с патерици, е начинът, по който Джино се е придвижил от София до морето. Той е тръгнал не с една, а с две коли. Първата е джип, който е шофирал по магистралата. Втората е спортна кола, която е возил на платформа. Запознати обясниха пред „Уикенд”, че спортното возило е твърде ниско, заради което собственикът му е решил да не рискува да го раздрънка, карайки го по магистралата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gino G Biancalana (@gino_biancalana) on

Затова го е качил на платформата и го е теглил с джип. По този начин може да го ползва единствено по улиците на Слънчака, за да привлича възможно най-голямо внимание върху своята звездна персона. Колата е с американски номер и златни джанти и със сигурност ще направи впечатление на заинтересованите от подобни екстри почиващи на морето.

Прави впечатление също така, че извънредното положение се е отразило много добре на външния вид на Джино. Той е качил поне 10-15 килограма върху предишните си жалки 55 кила. В момента изглежда далеч по-приемливо в сравнение с преди./show.blitz.bg
 

Коментирай

Бил 'по приемлив'

Бил 'по приемлив' 24.08.2020 14:54

Заприличал е на типичен български толуп. Какво му е 'по приемливото'?

Tim

Tim 24.08.2020 14:58

Ааа с тоя мангал до кога ще се занимавате

Ауууу

Ауууу 24.08.2020 15:35

Злобни, завистливи, и мързеливи хейтъри. Браво Джино, само така

стамат хуя от Кюстендил

стамат хуя от Кюстендил 24.08.2020 15:35

В Сл бряг е пълно с полегнали полицаи , той го теглил защото бил нисък - смях ...

ANAz.

ANAz. 25.08.2020 5:07

TOZI DJINO BIL GOLIAM OTVRAT, MNOGO E GROZEN I E FUKLIO BEZPODOBEN. BOJEEEE KAKVI HORA.

Ами,

Ами, 25.08.2020 18:11

Този е брадър само на тЪпарев и Гей'тушев.Иначе е никой.

Провидението

Провидението 25.08.2020 18:18

Слави Трифонов е най долнопробен мошеник и чалгар. Той осакати цяло една поколение с тъпите си песни и безобразно тъпу н герск ия хумор на неговите артисти и пошли сценаристи. Този селянин с дайрето, ще ви заведе там дето, излиза нещо миризливо от ду пето...