Дъщерята на Гала атакува киното

Дъщерята на Гала атакува киното

Чаровната Мари изкушава с чар свой връстник

Щерката на Гала има сериозни амбиции да прави кино кариера. Мераците на чаровната Мари Константин се увеличили драстично след дебюта й в хитов уеб сериал неотдавна. В "Унилайф", който се излъчва по Vbox7 тя умело изкушава с чар и усмивки свой връстник. И макар засега нито младото момиче, нито майка й да намекват за новата страст в живота на Мари, тя е повече от ясна.

Студентският уеб сериал „Унилайф” пък, се оказа своеобразно продължение на успешния тийн сериал „Не така, брат”, чийто герой Мишо стана особено популярен във виртуалното пространство. На същата бърза слава вероятно се надява и Мари, за да пробие по-бързо в кино средите. Чаровницата винаги е споделяла, че не иска да стои вечно в сянката на именитата си майка, затова и постоянно търси възможност да докаже себе си извън сферата, в която от години се популярната й родителка.

Засега Мари ще доказва само "колко готина мацка е" в уеб сериала, което за момента много добре й се получава. "Аз съм Мишо – онзи, задръстеният, с готиния брат. Пак съм себе си, нямам гадже, но този път, освен суперинтелигентен, съм и направо супер. Готов съм за ново начало. Студент първа година в престижния Американски университет в Благоевград, където никой не знае за срамното ми минало и се очертава едно славно бъдеще. Този път имам суперплан – яко учене, яки тренировки и никакви мацки… те само ме разсейват”, каза още в заставката Мино Караджов (Мишо в сериала, б.а.), а една от „мацките, които го разсейват”, е именно Мари Константин. И както вече казахме -  

неин кинодебют.

Любопитна подробност е, че щерката на Гала вече има дори свой кино двойник и това е световноизвестната актриса Дакота Джонсън (изиграла Анастейша в лентата „50 нюанса сиво”, б.а.). Визуалните прилики помежду им са потресаващи! 20-годишната Мари има не само същото излъчване, но и същия тип прическа, с каквито виждаме и Дакота Джонсън. Даже и усмивките им са едни и същи. Така че, ако реши да влезе в нейния образ някой ден, Мари няма да има никакви проблеми.

С появата на Мари Константин в уеб сериала пък, вече цялото семейство на Гала е на екран – тя самата, дъщеря й Мари и възлюбеният на тв водещата – Стефан, когото доскоро гледахме като ВИП съквартирантит в Къщата на "Биг Брадър".

Коментирай

Kykymqvkata

Kykymqvkata 25.12.2018 13:18

Потрес

Ваника

Ваника 25.12.2018 14:21

Не ни ли стигат ония двамата, сега и тая ли трябва да търпим?

що за име

що за име 25.12.2018 20:59

Гала се прави на голяма бьлгарка а какво е туй име Мари Константин? Не е ли по-правилно Мари Константинова? Когато се пьчи6. за родолюбка поне изпьлнявай

баш

баш 26.12.2018 14:42

с това тлъсто лице, не става за нищо

Исаев

Исаев 26.12.2018 18:39

Тая е по грозна и страшна от майка си ,а и с тая пършива коса да хваща гората , не виждам нищо сексапилно в нея

Honodis

Honodis 26.12.2018 18:55

Все си мислех че за артистична кариера са нужни талант и хубост. Мъ то не било тъй....! И майка й е едно голямо недоразумение, та Марчето има на кого да прилича.

ти пък

ти пък 26.12.2018 21:48

Чаровна ли е?

Лили

Лили 27.12.2018 6:38

Средно статистическо с нищо не забележимо девойче! Аман от тази фамилия!