Драма: Силвия Петкова в болница, реве и е на системи СНИМКА

Драма: Силвия Петкова в болница, реве и е на системи СНИМКА

Актрисата разкри и причината да се намира в това притеснително състояние

Актрисата Силвия Петкова е в болница. Това призна самата тя, публикувайки трогателен кадър в профила си в социалната мрежа "Инстаграм". 

Фотосът й е поместен на стори, но от него си личи през какъв кошмар преминава звездата, участвала в доста известни български филми. Петкова е със сълзи в очите, а от снимката си личи, че е на системи. 

На ръката си Силвия има поставен абокат. 

Все пак тя е решила да сподели на приятели и последователи какво точно я мъчи и през какъв ужас преминава. Освен, че казва причината за случващото се с нея в момента, актрисата отправя и призив към всички хора, които я следват в социалните мрежи. 

„Носете си новите дрехи, момчета!

Добре съм, боря поредния абсцес, ще се оправя след няколко дни! Мисълта ми е… живейте го тоя живот!

Махайте от себе си всичко лошо, пускайте, прощавайте, изговаряйте… не се разболявайте сами. Грижете се за себе си и щастието си“

С думите си Силвия намеква, че явно проблеми в личния й живот са рефлектирали върху здравето й, все пак тя успокоява, че до няколко дни отново трябва да е в строя и да се завърне към рутината си.

Дали свада със съпруга й Зоран е в основата на състоянието й обаче, можем само да гадаем. Няма как обаче да не припомним, че двамата имат бурни отношения и няколко пъти са се разделяли.

Последният крах на отношенията им бе през лятото на 2022 година, малко след като македонецът спечели риалитито "Сървайвър". Двамата бяха категорични, че този път раздялата им е окончателна, но пък няколко месеца по-късно нещата вече бяха различни.

Двамата показаха общи снимки от рождения ден на сина си и се говори, че събирането им не е само за празника. Сега са решили да си дадат нов шанс.

Едва 6 месеца издържаха далеч от един от друг Силвия Петкова и Зоран Петровски. Всъщност, ако трябва да сме обективни, ще се наложи да отбележим, че дори и през времето, в което официално бяха разделени, те често се засичаха по пътищата на родината, а хора от обкръжението им твърдят, че това не е било случайно.

Актрисата и режисьорът непрекъснато търсели поводи да се виждат.

Оказа се, че са летували на едно и също място, в София също често са засичани заедно, тъй като са ползвали грижата за сина си като формален повод да се виждат. В крайна сметка отново се събрали, твърдят запознати.

Дни преди Коледа синът на двойката – Сива, стана на 6 години. Силвия и Зоран показаха щастливи общи снимки от детския рожден ден. За тях позират като семейство, а не като разделени родители, които са се видели единствено за да поздравят сина си за празника. На фотосите се вижда в какво прекрасно настроение са били уж бившите влюбени.

Близки на двамата артисти са убедени, че любовта им никога не е угасвала. Така и не стана ясно точно какво ги раздели през лятото. В началото на юли Силвия публикува в социалните мрежи текст, в който съобщи, че пътищата им със Зоран се разделят.

Това стана дни след като Петровски й се обясни в любов публично – отново чрез социалните мрежи, и по-малко от два месеца след като той спечели шестия сезон на риалитито „Сървайвър” по Би Ти Ви. В интервю, което даде след победата си, режисьорът разказа, че се е влюбил в актрисата още когато за първи път я видял на снимачната площадка.

Понеже вярвал в силата на позитивното мислене и отправянето на пожелания към вселената, той си пожелал на глас Силвия Петкова да бъде негова жена. След по-малко от половин година тя вече била с него.

Коментирай

Doctor Fauci

Doctor Fauci 21.01.2023 20:16

Booster??

iankalo

iankalo 21.01.2023 20:30

Kurva! Лапала цял живот, сега се сетила да се прави на невинна. СМЪРТ за курвата!

Сосо

Сосо 21.01.2023 21:09

Iankalo, лайно не земно живяло във Венера. На майкати в путката да те върнат. В утробата да се преродиш на гласово лайно . Боклук да те ебът турски Манасиев по 5 пъти на час. Само да го духаш на Ташунковитко...

До iankalo

До iankalo 21.01.2023 21:13

Тя е к.,а ти си долен м.ангал... Силве, оправяй се

До боклукът цукало

До боклукът цукало 21.01.2023 21:36

Само да ми паднеш дълго ще публикуваш снимки като тази по-горе!

Лекарка

Лекарка 21.01.2023 23:24

Лош народ сме долняци само мръсотии пишете и обиди ,затова македонците ни мачкат и обиждат Вместо да сме единния да се сдружаваме, ние си различаваме и обиждаме Актрисата споделя мъката си ,аВие гнусляри я хората с обидни думи.Вие умрете

Пенка

Пенка 22.01.2023 0:36

Сигурно се е насрала. И аз така обикновено от подрискване се изприщвам. Не трябва да дава отзад и ще се оправи

ъуттъ

ъуттъ 22.01.2023 1:35

Това тя ли е? С лунички?

вьь

вьь 22.01.2023 1:38

Пак е хванала срамна болест от професията.

едсе

едсе 22.01.2023 1:46

Спри с този а нален и назален секс.

Пенке

Пенке 22.01.2023 2:16

От даване отзад не се лежи в болница! Лично ще те обгрижа изодзадзе!

fgfhgfh

fgfhgfh 22.01.2023 3:08

Имаме лекарски хумор. Като лекарите се подиграваме на пациентите и се забавляваме за отпускане на нервите. Лекарите са най-циничните хора на света.

Човека

Човека 23.01.2023 14:11

Много долни хора има който трябва да се мачкат!!!Всичко което пожелавате се връща!!!Дано го разберете по-скоро!!!

абе,

абе, 24.01.2023 10:37

Защо публично познати лица си въобразяват,че трябва да натрапват болежките си на обществото и да пускат снимки от болници и да правят излияния за да затормозяват хората допълнително...баста бе.

Искра Димитрова

Искра Димитрова 25.01.2023 17:31

Силве ,възстановят се по бързо !Винаги се ме вдъхновявала с твоята упоритост като майка и смелост в ролите ти на силна жена.