logo

Драго Симеонов проговори за мартинките си и защо ги държи на сухо!

Драго Симеонов проговори за мартинките си и защо ги държи на сухо!

Радио и тв водещ Драго Симеонов направи шокиращи разкрития за себе си и какво всъщност върши, докато е на почивка край морския бряг. 

Известният с чувството си за хумор водещ този път подходи сериозно в интервю и си позволи да говори за интимни неща и най-вече за мъжкото си достойнство и мартинките в гащите. 

Оказа се, че Драго не е нудист и държи винаги да покрива интимните си части с бански. "Никога без бански. Известен съм с това, че си ги държа сухи.", казва той пред "Ева". 

Относно летните авантюри той е категоричен: "Ако е само лятна, не се брои. Брои се за четвърт любов. Ако успеем да я докараме до лятно-есенна, се брои за половингодишна". 

Има си и плажен ритуал, който на мнозина ще се стори странен. "Основният ми плажен ритуал е да загладя с пета мястото, където ще си сложа кърпата, за да няма отдолу я клонка, я бутилка или стъкълце. След това слагам кърпата и не чакайте да стана от нея. На когото му се играе шах, има турнири за шах. Не се занимавам с никакви странични дейности, освен да събирам слънце и да си почивам"./show.blitz.bg