logo

Дивна проговори за паник атаките и се обвини, че... ВИДЕО

Дивна проговори за паник атаките и се обвини, че... ВИДЕО

След като преди три години Дивна мина през жесток кошмар заради автокатастрофата, при която пострада най-близката й приятелка - моделът Кристин Илиева, днес е пълна с нови сили за живот, и както изглежда - е много по-осъзната.

Младата поп певица се обърна към себе си и разкри какви са изпитанията, през които минава заради инцидента. 23-годишната брюнетка разказва за доста нелек изминат път до момента.

Неузнаваема! Дивна шашна с тази секси визия СНИМКИ

Вижте къде е Дивна и как изглежда вече СНИМКИ

"Самообвинението не спира. Има дни, в които се чувствам добре. Има дни, в които все още получавам паник атаки, насред голямо движение, голям трафик", сподели Дивна в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо. И не скри, че след инцидента много се е променила.  Това е и събитието, което определя като най-значимото в живота си, което до голяма степен е променило и мирогледа й. Това, което не може да си прости, е болката, която всички са преживели.

Потрес! Дивна се появи по сутиен в ефир! СНИМКИ

"Лекува ме да видя Криси пълна с живот, сияеща. Тя и тогава, а и сега, продължава да бъде моят пътеводен знак, който ми показва какво е да се бориш за живота, да го обичаш и да го живееш. Отношенията ни са много здравословни. Приятелството ни продължава, смятам, че сме свързани на едно духовно ниво", призна още Дивна./show.blitz.bg

Коментирай