Димитър Рачков в любовна афера с популярна водеща?! СНИМКА

Димитър Рачков в любовна афера с популярна водеща?! СНИМКА

Личният живот на Димитър Рачков винаги в вълнувал хората и около него ври и кипи от пикантни истории, които стигат до медиите, колкото и да се опитва да ги прикрие. Определено любовният му живот е сред най-актуалните теми, особено след като се раздели с плеймейтката Анита Димитрова. 

И докато някои си мислят, че водещият на "С Рачков всичко е възможно" все още ближе любовни рани, то из коридорите на Нова Телевизия се понесе слух, че отново е открил любовта в по-младо момиче, което гледаме почти всеки ден в предаването "На кафе" с Гала. 

 "Най-накрая си намери жената. Момичето е умно и много работливо", подскачат от радост близките на Рачков. Те визират едно от най-актуалните телевизионни лица в момента - Елизабет Методиева, която има специална рубрика в предаването на Гала. 

Журналистката му действала така добре, че от известно време Митето бил изключително благ и дружелюбен с екипа си, които се молили тази му любов да продължи възможно най-дълго. Колегите му водещи обаче са вдигнали ръце от него, защото най-новата му приумица била да дава интервюта само на половинката си, която пък нямала нищо против да трупа дивиденти на гърба на актьорът.

Точно това наложило и Елизабет, която е кадър на Гала и "На кафе" да прави жива връзка с Рачков и в "Събуди се". Братя Халваджиян също отказали да се борят с неговите изисквания и Джуди също чинно отговаряше на въпросите на Методиева в неделния блок, а Рафи дори се пошегува, че скоро хубавицата ще завежда и сутрешния блок.

Като потвърждения на всичко бе вчерашното интервю на Рачков за "На кафе", което бе взето не от Гала, а от Елизабет и то в неговото студио навръх рождения му ден. Двамата не успяха да скрият химията помежду си и на моменти уж на шега се докосваха и дори се хванаха за ръка. Методиева пък го целуна под претекст, че Гала му праща целувки.

Самата Гала също нямала нищо против, тъй като според мълвата именно тя е сватосала новата светска двойка. Както е ясно, тя е изключително близка с Рачков, а пък от километри си личи, че Методиева е една от любимките й в шоуто. За да се застрахова, Митко каза в интервюто, че сега ще пишат, че имат нещо. Елизабет също опита да замаже положението, като се обърна към него с "г-н Рачков", а той не се усети и се изцепи: "Това за пред хората ли е?"./show.blitz.bg

Коментирай

Въх

Въх 19.09.2023 10:58

Дреме ми коя бърка в портфейла на Храчков

loopleapet

loopleapet 19.09.2023 11:57

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ------ https://welcome.to/biocom

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 19.09.2023 17:39

Всеки човек има право на своя отрязък от щастие!Да са живи и здрави......

румборак

румборак 19.09.2023 20:08

Не знам за Анита, ама Бети я помпат поне още двама, за които е 100 % на линия.

един

един 19.09.2023 21:18

Най-отвратителното лице на екрана...

Гачо

Гачо 20.09.2023 0:37

Рачето е същия неудачник като оня трубадур Весо Потното.Налитат само на некви батали дето обичат х.уйчето повече от шоколадче.

Властимащия

Властимащия 20.09.2023 10:42

Яко ги думка сливките

Пич

Пич 21.09.2023 11:10

Млада , млада ?! Пък колко е млада като я гледам??? Хич ама хич не е!