Диана Димитрова шокира Вергов с нови доказателства и проговори за жена му

Диана Димитрова шокира Вергов с нови доказателства и проговори за жена му

Диана Димитрова няма никакво намерение да се отказва от първоначалната си идея - да осъди колегата си Юлиан Вергов с обвинения за побой. Въпреки че мина вече време от старта на делото, актрисата не спира с доказателствата в своя полза. Този път обаче, признанията й са повече от шокиращи!

Диана Димитрова дава куп аргументи, че колегата й, и бивш партньор, всъщност не е това, за което се представя. Ето и какво твърди тя в скорошен пост в профила си в социалната мрежа:

Диана Димитрова забрави за Вергов, вече се гушка със... СНИМКИ

"Скъпи хора, приятели, колеги и журналисти,

Първо, толкова грозни неща се изписаха по мой адрес и в тази, крайно унизителна ситуация за мен и за семейството ми, за благотворителните каузи свързани с деца, в които съм участвала съм длъжна да покажа още доказателства, поради заведеното дело от господина за фейсбук статус.

Вергов ще съди Диана Димитрова, тя му нанася изпреварващ удар с нетрадиционен ход

Звучи смешно, но делото е за фейсбук думи, не за набеждаване в престъпление и няма абсолютно, нищо общо, с упражненото насилие върху мен. Целта на това дело е да се излъска имиджа на господина. С единственото си писмено изявление, господинът най-безочливо изманипулира цяла България.

Изрично заявявам, че когато имах отношения с него, той беше разделен с майката на дъщеря си, както я наричаше. Единственото, което знаех за госпожата е, че има партньор до себе си и живее в района на площад ''Гарибалди'' в гр. София.

Не я познавам лично и никога не съм контактувала с нея. Не съм разрушила нечие семейство, защото такова нямаше."

 

 

 

 

 

 

Коментирай