Деси Цонева втрещи мрежата: Станах майка на седем малки... ВИДЕО

Деси Цонева втрещи мрежата: Станах майка на седем малки... ВИДЕО

Деси Цонева се похвали, че е станала горда майка на 7 малки булдочета, а в социалните мрежи реагираха бурно на поста на журналистката.

Навръх ромския "Банго Васил" Деси пусна любопитен пост в профила си в социалните мрежи и не спести радостта си от щастливото събитие. Оказва се, че нейното любимо куче Пепър е родила цели 7 кученца, за които засега Деси ще трябва да се грижи активно, поне докато пораснат.

Деси Цонева се пусна от ваната предколедно СНИМКИ 18+

"Мили хора, станах майка на 7 булдочета... майката няма кърма след секциото... чакат ме тежки дни и нощи", гласи дословно поста на Цонева в профила й. 

Любопитен момент е, че освен с изненадата, която безспорно успя да спретне на последователите си с тази новина, Деси отправи към тях и шеговито предизвикателство - да й помогнат и да измислят 7 ромски имена за всяко едно от кученцата.

Деси Цонева страсна с тази СНИМКА от болницата

Е, както може да предположите, реакциите бяха мигновени, а предложенията заваляха като из ведро - някои от тях Цонева споделя и в стори. Но на какви имена ще се спре в крайна сметка, още не е ясно./show.blitz.bg

 

Коментирай

123456

123456 16.01.2024 10:41

На седем малки мишлета.

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 16.01.2024 17:40

Разбрахме,че е станала майка на седем булдочета,но кога ги е родила не ни казва.

:-*

:-* 16.01.2024 18:23

Душици златни!