Деси Цонева на нож с бившия си Янчо Таков

Деси Цонева на нож с бившия си Янчо Таков

Деси Цонева, дъщерята на покойния журналист от БНТ Митко Цонев, твърдо е решила да продължи по стъпките на баща си. В момента тя е сред колоритните участници във ВИП отбора на Хелс Китчън.

„Докато съм във формата, не мога да участвам на други места. Още преди да вляза в него обаче, бях започнала разговори за една друга по-малка частна телевизия за собствено предаване. Нещата бяха напреднали, но временно ги стопирахме. Повече нищо не мога да кажа, освен че авторското ми предаване ще е кулинарно“, разказва Деси пред Галерия, която в „Кухнята на ада“ се чувства в свои води.

„Предаването е доста забавно. Въпреки че на екран изглежда, че всичко е шега, всъщност си е сериозно готвене. Това че сме ВИП не пречи на шеф Ангелов да ни вика. Той с всички се държи така, но тези моменти след монтажа не ги показват по телевизията. Това, което правим, докато снимаме, е много по-сложно и тежко. Ние гоним време, а конкуренцията е много голяма, тъй като все пак сме отбор, в който повечето не са професионалисти. Къци Вапцаров и Роксана например изобщо не могат да готвят. Нека да не ми се сърдят. Като цяло в отбора сме интелигентни хора и се разбираме добре помежду си, пък и няма какво да делим, тъй като не се борим за награди, това е само изява. Докато професионалните готвачи на сините и червените всеки ден се занимават с това“, открехва за малко вратата на предаването ВИП участничката.

За Деси готвенето е страст. Първата рецепта, която направила, била супа от тиквички, която баба й Цветана й продиктувала по телефона.

Днес тя е щастлива с втория си съпруг Явор Стефанов, който е бизнесмен. Синът й от първия брак с Янчо Таков-младши, е 7-и клас и учи в Италианския лицей в „Горна баня“. С баща му Деси е в лоши отношения. Гледа детето сама и той няма никакъв ангажимент към него. Не поддържали никаква комуникация. Нито издръжки плащал, нито се грижил за него, а отгоре на това не ги пускал да пътуват в чужбина. Детето също страдало от тази ситуация, но дори опитите му да проведе разговор с баща си, не дали успешен резултат./show.blitz.bg

Коментирай

д-р локумчев

д-р локумчев 31.03.2023 9:50

и с,я к,во? няма упътване, к,во требва да праиме? к,во ни дреме за тая дето не може да си събере краката и седне на задника?

Бай Ху

Бай Ху 31.03.2023 10:26

Утрепки некви целата рода.

рон Jeremy

рон Jeremy 31.03.2023 11:24

Еий, тва мноо курваляк ....

kravar

kravar 31.03.2023 12:28

stiga s taq pradla na diariq !

Хапен зи Мухен

Хапен зи Мухен 31.03.2023 16:39

Аз пък не мога да разбера откъде излезе това, че щом работиш в кухня, някъв чикиджия може да крещи по тебе и да те обижда, колко му душа сака?Нали ако съм там и този шизофреник ми повиши тон ще му навра всички тигани в задника и ще му обърна главата наобратно!

МИГ

МИГ 31.03.2023 18:09

Деси,с твоя разюзден начин на живот с право Янчо не дава разрешение общото ви дете да пътува извън граница.С баща ти като журналист не бива да се гордееш и парадираш с името му.

123

123 31.03.2023 23:30

Първият съпруг на Деси е Иван Таков , синът им е Янчо Такков-младши

Въпреки

Въпреки 01.04.2023 9:59

всички пластични операции, си е тъпа селска пръчка с грозна муцуна.

Край

Край 01.04.2023 10:47

Давай Вагнер измитай тая пасмина за която бъркането на разни татлии е страшно важна работа на живот и смърт. Кой промива мозъчетата че пърженето на яйца и варенето на каша е важно нещо и че по тоя повод може даде крещи и унижават човечетата. Да идва оркестъра.

ахмак доган

ахмак доган 02.04.2023 8:34

това трябва да се казва деси пакисаибе ! или деси исаибе !

Азъ

Азъ 26.04.2023 16:02

Аман от тъпанари и простаци! Просто дъно! Като нямате мисловна дейност по- добре не пишете!