Део получи бебе за „Свети Валентин”

Део получи бебе за „Свети Валентин”

Део стана баща навръх „Свети Валентин”, след като съпругата му Мариана роди за втори път и отново момченце. „Заформяме отбор! Добре дошъл, Теодор!”, написа преливащ от щастие тв водещият в социалните мрежи, а под думите му за броени минути се наредиха над 350 поздрава.

Така, както се случи и когато Део стана баща за първи път, сред първите, които го поздравяват, е един от най-верните му приятели през годините – тв водещият Ники Кънчев. През 2016-та той сподели: „Урааа. Моят малък брат Део е станал татко на юнака Борислав! Ихааа, честитооо, радост до небесата!!!”. А думите му сега са не по-малко различни като степен на радост: „На Део му се е родил Теодор!!! Е на това му викам приказка!!!! Честито, братле!!!”

Припомняме, че преди три години Део изживя същото щастие, когато се роди първородният му син Борислав. Тогава колоритният шоумен сподели радостта си в интервю първо пред „ШОУ”.

Както тогава, така и сега Део се осмелява да присъства на раждането и стои плътно до любимата си Мариана. На героизма му се впечатлява целия лекарски екип!

„Аз присъствах. Бях през цялото време до Мариана. А това да си до близкия ти човек в много силна болка и в най-голямото му щастие е нещо незаменимо. Подейства ни истински спояващо. Не че преди това не сме били споени достатъчно, но сега съвсем съединихме емоциите помежду си. Неописуем момент – нито за миг не съжалявам, че присъствах на раждането”, споделя той за вълнуващото си преживяване.

Любопитен момент е, че преди да се реши да влезе в операционната зала, лекарите го предупреждават, че няма да бъде лесно и най-вероятно няма да издържи, и ще припадне, но Део бил твърдо решен да се справи. Двамата с Мариана взаимно се успокоявали през цялото време и си давали един на друг сили.

Део и Мариана са заедно вече повече от пет години. Когато разбира, че ще става за първи път майка, Мариана веднага показала положителния си тест на бъдещия татко с думите: „Ще ставаш татко!”. Когато решават да имат дете пък, и двамата избират да не оставят нищо на случайността – и за първото, и за второто си дете./show.blitz.bg

Коментирай

rrew

rrew 15.02.2019 16:14

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz