Денис Ризов шокира: Нямам пари, не съм милионер, а Наталия...

Денис Ризов шокира: Нямам пари, не съм милионер, а Наталия...

За Денис Ризов, който от години живее зад Океана, винаги е бил представян като богат българин, защото успоредно с музиката той винаги е развивал и успешен частен бизнес.

Бившият басист на "Ахат" и бизнесмен обаче, наскоро направи такова причудливо признание - и то публично - в ефира на bTV, че остави безмълвни дори и най-верните си фенове. 

Ето как изглежда вече дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов СНИМКА

Голямата любов на Наталия Симеонова сподели, че никога не е бил милионер, както се говори. Той не само, че не е имал милион в банка, а не е имал дори и 100 000!

На въпрос на водещата Петя Дикова кога е направил първия си милион, Ризов отвърна така: "Какво е милион? Може би един милион в банката... това ли си представят? Никога не съм имал един милион в банката, нямам даже 100 хиляди. Въобще за мен пари в банката... те в банката не работят. Парите трябва да са в някакъв оборот, примерно да купиш нещо с тях, да го продадеш по-скъпо – пари-стока-пари, тези основни правила на бизнеса.

Първият си милион нямам никаква представа кога съм го направил и дали съм го направил. Имал съм периоди, когато съм разполагал с повече средства – и оборотни, и фирмени. Като се занимаваш с бизнес по-наедро, след няколко години парите стават за теб уред – да си вършиш работата, а не нещо да си купиш", обясни философията си бизнесменът.

Двамата с Наталия Симеонова живееха разделени, но преди около година и половина се събраха във Флорида. "Наталия е добре, прекара повече от година в Америка, документи вади – зелена карта. Получи я, сега се прибрахме заедно в България... наскоро... и така... Доволна е, че отново си е тука, тя обича. Аз предпочитам там, тя предпочита тук", обясни бившият музикант.

Изненада! Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха! 

Денис Ризов се прибра наскоро в България заедно с Наталия Симеонова, а причината е дипломирането на дъщеря им Виктория, която завърши "Психология" в Софийския университет. Но дали той смята да се връща отново към музиката и към родината си, това по-скоро има отрицателен отговор.

Зад Океана в момента Ризов си вади хляба с дистрибуция на козметични продукти. Търговията си развивал основно в България, но имал офиси и в други държави по света. "Скучна работа, но пък много", обобщи басистът./show.blitz.bg

Коментирай

край

край 28.11.2022 15:01

Ма какви милиони има тоя непран пущ бе. Петедесет и кусур годишен дърт пес с мазна вълна. Да си седи в САЩ при грозноватата си дебела жена.

Лелеее

Лелеее 28.11.2022 17:14

Много сте лоши. Защо обиждате човека. Денис е добро момче. Хейтърът винаги е беден и завистлив......

Бай Ху

Бай Ху 28.11.2022 18:37

Малийй, апа дъщерята къв бидонь е, по- голем от майка си даже.

Хахаха

Хахаха 28.11.2022 19:49

Тоя е видно червено синче. Яло е бял хляб по времето на комунизма. И естествено го уредиха за "бизнесмен". Тотален некадърник.

вижте

вижте 28.11.2022 23:22

Никой не може да те уреди за бизнесмен! Ако това което предлагаш не го бива, то нама да го купуват(стока)/поръчват(услуга).

чалгар от Учиндол

чалгар от Учиндол 29.11.2022 12:06

РИЗОВ ПЕРЕ мръсните НАРКОпари на НАРКОсите покойните братя Илиеви от ВИС2 в имоти.къши във Флорида

Умната

Умната 29.11.2022 13:59

Денис живеел на хотел, пък денисовица се снима и посва снимки от разкошната му къща във Флорида....... абе алоооо кой лъже.

Кака Мара

Кака Мара 29.11.2022 18:33

Я да видим па Вие какви хубави сте?

От далече

От далече 30.11.2022 0:11

Бащата на тоя е висше ченге от Държавна сигурност. И естествено синчето се прави на "бизнесмен". Всичките ни бизнесмени са деца на комунисти и други помияри. Затова и България е на това дередже. Хубаво е, че ме няма, че да дишам един и същи въздух с тия диваци.

Наблюдател

Наблюдател 30.11.2022 10:23

Денисе, появиха се коментари във връзка с теб, че обичаш да переш. Вярно ли е? Успокой ни бе човек.