Дарина Павлова призна как е успяла в живота СНИМКИ

Дарина Павлова призна как е успяла в живота СНИМКИ

Дарина Павлова уверено поддържа тезата за здравия дух и здравото тяло, за чиято безупречност се грижи от години и то доста успешно, поне ако съдим по фотосите в профилите й.

Мадам Мулти, както често наричат бизнесдамата, понякога решава и разкрива по малко от личния си свят, в който, както знаем, не е никак безинтересно.

Горещо! Дарина Павлова се сгоди, мисли за сватба! СНИМКИ

"За да бъдеш майстор в изкуството на живота, трябва да правиш малко разлика между работата си и играта, труда си и свободното си време, ума си и твоето тяло, твоето образование и твоят отдих , твоята любов и задължения. Едва ли е нужно да знаеш кое кое е.

Не е за вярване как изглежда Дарина Павлова... СНИМКИ

Вие просто преследвате своята визия за високи постижения и благодат, каквото и да правите, оставете другите да решат дали работите или играете. Доверете се на инстинкта си и обичайте себе си", разсъждава Павлова в личния си фейсбук профил и издава тайната на успеха си.

Очаквано, думите й предизвикаха серия от коментари с преобладаващо ласкателен смисъл./show.blitz.bg

Коментирай

Мария Джексън

Мария Джексън 16.02.2020 19:12

През времето откакто е богата наследницам направила ли е някакво дарение.

Без фотошоп

Без фотошоп 16.02.2020 19:24

Даринка да се покаже без грим и без фотошоп и тогава да се хвали с лицето си духа е може да е приповдигнат но годините са си години пожелавам и естествено остаряване

Де е

Де е 17.02.2020 16:58

Няма големи промени,той има само импланти под скулите под очите и е напълнял много с голямо шкембе....беше в България преди 2013 година.Играта открий 10-те разлики не е интересна защото 10 разликите са 8

boian.tomanov@abv.bg

[email protected] 07.03.2020 22:19

върза ти в живота и наготово всеки може ако беше оня жив още да си слугиня