Дара отмъкна гаджето на наша актриса! Двамата били дори сгодени... СНИМКА

Дара отмъкна гаджето на наша актриса! Двамата били дори сгодени... СНИМКА

Певицата Дара е много влюбена в новия си приятел д-р Ервин Иванов. Той е доктор по фармакология, защитава дисертация върху разработването на иновативни лекарства от канабис.

Ервин е и предприемач, който се занимава с преработването на индустриален коноп. Двамата са заедно от половин година, като отношенията им изглеждат сериозни, а почитателите на Дара коментират, че явно любовта към тревата ги е събрала и ги сближава. Варненката показа за пъти път любимия си при пътуването си до Холандия, където продажбата на марихуана е легална.

Теодора Кулева, когато беше сгодена за сегашното гадже на Дара 

Изпълнителката дълго време упорито криеше личния си живот, но в последните няколко месеца открито демонстрира чувствата си, като дори пусна кратко видео, в което двамата се целуват страстно. Не е ясно как са се запознали Ерви и Дара, но със сигурност имат общи теми покрай любовта си към марихуаната, пише "Уикенд".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Ервин е почти 10 години по-голям от 23-годишната Дара. Младият лекар е от турски произход и преди няколко години бе сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата се разделиха заради ревността на доктора. Опитите да накара актрисата да заживее по каноните на мюсюлманския свят напълно раздалечили двойката, твърдят от обкръжението им. Теодора Кулева не можела да носи твърде разголени дрехи. Интересното е, че тези правила все още не важат за певицата, която е настояща половинка на лекаря.

„Има време. В началото най-вероятно се прикрива и е по-либерален, но после ще си покаже истинската същност. Иначе всички жени ще избягат, ако още в началото им постави ултиматум за облекло, държание и т.н.“, коментират запознати с нрава на медика./show.blitz.bg

Коментирай

Азззз

Азззз 22.08.2022 16:14

Дарке, бягай от този псевдо аптекаррррр....

Хари

Хари 22.08.2022 18:06

Дара е спечелила от тотото.

Рос

Рос 22.08.2022 21:33

Дара,много сменя гаджетата.То не беше Папи.......и прочее!!!!

Рос

Рос 22.08.2022 21:33

Дара,много сменя гаджетата.То не беше Папи.......и прочее!!!!

Цомбо

Цомбо 23.08.2022 12:20

Тоя джихадист ще й разпори шпонката с рязаната карабина, ще й протрие големите цомби от турски чекии и после ще я забули за по един минет под масата по време на молитва вечер и те така

Гого

Гого 23.08.2022 13:53

Няма държава Холандия.