Цитиридис отново в bTV: Жалва се, че няма какво да яде СНИМКИ

Цитиридис отново в bTV: Жалва се, че няма какво да яде СНИМКИ

Ако се чудите какво се случва с Цитиридис, след като от bTV свалиха предаването му, може би "Кой да знае" ще внесе яснота, поне частична. Новото шоу в медията, което отново се завърна в ефир, за радост на мнозина, даде повод за любопитни реакции в мрежата след последното си издание.

Причината е ясна - появата в един от двата отбора на Николаос Цитиридис, който видимо поне изглеждаше доволен и усмихнат от живота. Но това само видимо, защото на приказки вече положението му изглежда далеч по-притеснително. 

Николаос Цитиридис влезе в болница СНИМКА

След поредния любопитен въпрос, дал повод за редица размишления и от двата отбора в ефир, Цитиридис заяви в ефир, че вече ситуацията му е такава, че няма какво да яде. Жалването на гологлавия водещ втрещи всички, въпреки че бе замаскирано с дежурна усмивка!

Цитиридис готви изненада: Завръща се във...

По-бдителните зрители обаче, уловиха и други емоции от гологлавия комедиен актьор, които съвсем не излъчваха традиционната му жизнерадостност. Даже напротив - повече се доближаваха изразно до казаното от него малко по-рано в шоуто./show.blitz.bg

 

Коментирай