Цитиридис крие тежка лична драма! Оказа се, че баща му е...

Цитиридис крие тежка лична драма! Оказа се, че баща му е...

Николаос Цитиридис крие тежка семейна драма. Оказа се, че той е отгледан само от майка си, баба си и дядо си и не познава родния си баща, който е грък. Към днешна дата няма никакви роднини, с които да поддържа връзка в Атина, където е роден.

"Баща ми няма този късмет, да има син като мен, но е успял да направи каквото трябва, за да мога да бъда тук и сега. Това е единствената му заслуга в моя живот. Може би заради това не чувствам липсата на бащинска, мъжка фигура в живота, защото майка ми е свършила цялата работа.

Като кажа на хората, че не познавам баща си, започват съжалителни възклицания. Защо, бе? Вижте колко съм добре, какво правя... Майка ми ми е дала абсолютно всичко, от което съм имал нужда", признава Николаос, който живее в Атина до петгодишен, а след това се мести в София.

Цитиридис трепери! Ето коя красавица седна на стола му СНИМКИ

За да помага на майка си финансово, започва да работи от 16-годишен. Подхваща какво ли не - кърти плочки, разнася чували със строителни материали, само и само да изкара пари. Веднъж качва паркета до дома на жена и тя му плаща двойно, когато разбира, че иска да събере пари за море, пише "Галерия".

Ексклузивно! Ето каква е съдбата на "Шоуто на Цитиридис"

Препитава се и като аниматор на деца. На 17 години започва да води предаване по онлайн радио Офнюз, което вече не съществува. По време на цялото си следване работи като репортер, но с месеци не му плащат. "До преди година и половина оцелявах на нудъли - онези полуготови китайски спагети. Тия полуфабрикати ми спасиха живота. Сега ям месо, салата, супа...", шегува се водещият./show.blitz.bg

 

Коментирай

абе,

абе, 12.02.2023 11:04

Не познава баща си,но носи смешното име Николаос Циркаридис в ''чест''на един осеменител.Това е обидно за майка му която го е отгледала,баба му,дядо му.Да вземе тяхната фамилия.

баба айше

баба айше 12.02.2023 12:46

айде ся,като ви покажат 2-3 пъти в телевизора и почвате да квичите как сте яли само хляб и сол и филийки със свинска мас.....! айде холан,истината е че сте били задоволени с всичко и ся само си правите реклама!

Анонимен

Анонимен 12.02.2023 18:30

И ти не си случаен,айде разкажи по подробно за майка ти,баба ти и дядо ти кои са. Стига си ревал как си оцелял.Всичко се знае, с дебели връзки.

Баба Вуна

Баба Вуна 13.02.2023 20:48

Ако бех родила от ганаец, нигериец, тунизиец или египтянин и тн щях да уредя децата си я да пеят я да казват времето, я да водят шоу програми?! Брей баси мамата! Много оправни майки!!!