logo

Черната Златка разведе още един мъж

Черната Златка разведе още един мъж

Златка Димитрова все налита на мъже със семейства - първо разведе бащата на детето си Миро, сега и Кирил Танев. 

Очевидно моделката има слабост към обвързани мъже, тъй като всичките й сериозни връзки са все с такива. Публична тайна е, че тя е причината за развода на бизнесмена Мирослав - бащата на сина й. Двамата имаха седемгодишна връзка преди да се разделят окончателно тази пролет, пише "Галерия". 

Черната Златка си клъцна носа по примера на Преслава! СНИМКИ

Те дори изгубиха първото си дете, когато моделката беше бременна в седмия месец, но успяха да се справят с ужаса и  все пак да станат родители.. Въпреки твърденията на Димитрова, че раждането на сина им ги е сплотило, в крайна сметка връзката им не издържа. 

 Златка и Миро Още миналата година те се разделиха и дори имаха връзки с други хора. Златка се върна при майка си в Бургас и започна афера с местния плейбой Галин Гочев. Те дори демонстрираха любовта си с общи снимки, но само след няколко месеца скъсаха. 

Черната Златка се пусна само по гащи от фитнеса и втрещи феновете си! СНИМКИ 18+

Именно тогава Димитрова се върна при Миро и двамата се опитаха да подновят връзката си, най-вече в името на сина си. Това обаче не се получи и в крайна сметка плеймейтката се прибра окончателно при майка си в Бургас, където започна афера с Кирил Танев.

 С новия си приятел Кирил 


Ето го новото гадже на Златка Димитрова СНИМКИ

Който, също като Миро, е бил обвързан и дори има дъщеря от предишната си половинка. Това е причината двамата да не афишират връзката си, която, според запознати, датира от юни тази година. Влюбените дори наскоро посетиха заедно Милано. Очевидната й мания да разваля семейства обаче определено не се нрави на феновете. 

"И пак женен мъж, и пак с дете! Тц, тц, тц!", "Чудех се не се ли тревожи , че Миро ще и вземе детето и то абсолютно законно след тия нейни връзки. Но сега смятам, че Миро просто не иска да я чува, вижда, дори да си спомня за Златка и това , че имат дете.", "Кирил след две години няма да си спомня за Златка", категорични са онлайн потребителите./show.blitz.bg

Коментирай

Деси

Деси 31.05.2020 13:27

Свършиха се мъжете, че дай да крадем чуждите! Баси гадните кучки!