Чака ли бебе Митко от "София ден и нощ"?

Чака ли бебе Митко от "София ден и нощ"?

Преди няколко дни гръмна новина, че Кристиан Кирилов (Митко от "София ден и нощ") и фолкпевицата Джулия очакват дете. Информацията гласи, че наскоро чалга дивата е влязла в третия месец. 

Неотдавна Крис и Джулия се сгодиха по много интересен начин, където бе намесена и полицията. Съвсем естествено продължение на тяхната връзка е сватба и наследници. Наш репортер реши да научи истината от първоизточника и затова се обадихме на популярния мачо. 

Извършва се измама с името на Кристиан Кирилов

"Няма такова нещо. Новината за дете е измислена от журналисти, които се чудят с какво да си запълнят страниците през летните месеци. подобно щастливо събитие не бихме го крили, но все още ни е рано да ставаме родители", заяви Кристиан пред наш репортер. 

С Джулия се обичат безкрайно много, личи по многобройните им снимки в социалните мрежи и почивките, които си организират. Тяхната любов обаче е подложена на изпитания, тъй като се оказаха трън в очите на много хора, които по всякакъв начин се опитват да ги разделят. Те обаче оцеляват и с годежа си дадоха ясно да се разбере, че намеренията им един към друг са сериозни./show.blitz.bg

Коментирай