Ченге от „Братя“ се сгоди на покрива на Европа СНИМКИ

Ченге от „Братя“ се сгоди на покрива на Европа СНИМКИ

Актьорът Горан Иванов, който играе ченге от ДАНС в хитовия крими сериал на NOVA „Братя“, се сгоди, похвали се самият той. Пред половинката си Инна Тодорова звездата падна на колене в една от любимите му дестинации – Швейцария, която определя за бижу. 

Горан е любител на разходките и ските в планината, неслучайно избира тази локация за този съкровен момент, като описва, че Монт Форт за него е покривът на Европа.

„Активен планинар съм и реших, че мястото трябва да е именно на покрива на Европа. Площадката, на която й предложих, е на височина от 3330 м, а върхът е Монт Форт. От нея идеално се виждат Матерхорн и Монт Блан. Швейцария е бижуто на Стария континент и затова реших моето бижу да го подаря именно тук“, разказа пред „Телеграф“ актьорът. 

Влюбената двойка не мисли засега да вдига сватба, а само да почерпи в тесен кръг: „По-скоро не планираме венчавка, но може да съберем приятели, за да почерпим“, твърди Горан. Иванов и Тодорова са заедно от три години и младоженецът добави, че е напълно сигурен в решението си: „Тези три години ми бяха достатъчни, за да осъзная, че това е жената на живота ми“. Горан сподели във фейсбук профила си видео от събитието и написа "Сго-дих-ме се!", а под него заваляха стотици честитки. На видеото актьорът неочаквано пада на колене, следва заветното „да“ и страстна целувка./show.blitz.bg

Коментирай