logo

Бременната с близнаци Ева Веселинова се хвана на работа! Вижте какво прави... ВИДЕО

Бременната с близнаци Ева Веселинова се хвана на работа! Вижте какво прави... ВИДЕО

Бременната с близнаци Ева Веселинова чака с нетърпение щастливото събитие, но вместо да използва оставащото време за почивка, тя се отдаде на...работа. 

След като бе позорно изхвърлена от "На кафе", Ева не си намери друго работно място. Сега е решила да работи в напреднала бременност и да изкарва пари от положението си.

 Бременната Ева Веселинова кръстосва България СНИМКА

"С близнаците заснехме първата си фотосесия заедно", похвали се Ева в социалните мрежи. Като истински професионалист тя издържала дългите снимки, заради които ще получи доволно възнаграждение. 

"По принцип са изключително бурни и ритат по цял ден и цяла нощ, но през тези три часа бяха супер спокойни", отбеляза още скандалната блондинка, която се оказа трън в очите на целия екип от предаването на Гала и я пропъдиха през новия сезон. 

Липсата на работа Ева компенсира с кулинария. Тя не спира да си угажда с кулинарни произведения на изкуството, а нейната половинка я натиска да напиша книга с рецепти и да използва известността си за бързото й популяризиране./show.blitz.bg

Коментирай

.......

....... 21.01.2021 11:34

Стълът на писане на админчето е махленски,като на злобна селска клюкарка на мегданО.

Liliq

Liliq 21.01.2021 21:46

Господа, какво ви пречи щастието на момичето, красавица, умница, ще става майка. Защо тази ирония и злоба!

Люската

Люската 22.01.2021 6:15

Не знам, защо са я махнали, но предаването не се подобри . Кураж, Ева, гледай си децата и споко! Хората те харесват, ще си имаш работа.

Биби

Биби 22.01.2021 17:41

Поредната куха лейка, която се хили като д.бил...

Коя

Коя 23.01.2021 20:30

Тази вече няма да работи,намерило е чичко паричко. Колкото Гонзовица ще работи...Дано поне не се навре в телевизиите да ни дава съвети за живота на нас обикновените хора

Стефанова

Стефанова 02.02.2021 16:09

Те пък при Гала нали са все "умници".......каквото и да правят предаването залязва въпреки, че са изгонили Ева.