logo

Бременната от братовчед си Евелин Костова показа наедрялото коремче СНИМКИ

Бременната от братовчед си Евелин Костова показа наедрялото коремче СНИМКИ

Актрисата Евелин Костова не страда от излишни суеверия и показа бременното си коремче на всички последователи в социалните мрежи. 

Звездата от "Съни бийч" потресе всички с новината, че за мъж си е избрала свой братовчед. И именно от него ще бъде първото й дете, което се очаква да се появи на бял свят през септември. 

Евелин не крие, че бъдещият татко Михаил Петров освен спътник в живота е и неин пети братовчед. Евелин припомни, че за втори път гостува бременна на Диана Любенова, но тогава все още е пазела в тайна радостната новина. 

„И двамата се занимавахме с аматьорски театър. Бях втори курс в НАТФИЗ и бях отишъл за удоволствие на един фестивал на морето, а тя беше там. Три години по-късно се видяхме отново и нещата се получиха“, разказва за началото на връзката им Михаил. 

По думите им са разбрали, че са един за друг и затова са решили да имат дете. „Усещах, че съм бременна, направих си тест и беше отрицателен. Реших, че аз си въобразявам. Пет дни по-късно реших да си направя още един тест, казах му да отиде да купи, но го предупредих да не се надява много“, спомня си Евелин за времето, когато научили, че ще стават родители./show.blitz.bg

 

Коментирай

Блиц

Блиц 24.08.2020 16:22

много сте тъпи бе, няма такова понятие ПЕТИ БРАТОВЧЕД, смотаняци

читател

читател 24.08.2020 16:39

И после "джендър"!!!

Пенчо

Пенчо 24.08.2020 17:13

тез дън съ сигъни ?

Жоре

Жоре 12.10.2020 8:31

То до 17-ти братовчед си е близък роднина.