Бременната Гущерова подхвана ремонт СНИМКА

Бременната Гущерова подхвана ремонт СНИМКА

В къщата на Гущерови изглежда, че текат ремонти преди идването на новия член на семейството. Вече не е тайна, че Светлана Гущерова ще дари съпруга си с Християн с втора рожба, а и дъщеря си Анелия Добромира с братче или със сестричка.

С ремонтните дейности Гущерови сякаш малко са закъсняли, тъй като според запознати щастливото събитие се очаква да настъпи всеки момент.

Гущерова с послание към жените, жертви на домашно насилие

А краткото стори, което Светлана качи в Инстаграм издаде, че майсторите имат още бая работа. Макар и в края на своята бременност, красавицата не стои настрана от работния процес и лично надзирава какво са свършили майсторите.

По всичко личи, че Светлана изобщо не скучае в последните дни преди раждането и е погълната изцяло от купища ангажименти - ремонти, обзавеждане на детска стая, нова колекция с пижами, грижи по малката си дъщеря и прочие задължения./show.blitz.bg

Коментирай

oshte e negramotna

oshte e negramotna 09.11.2020 12:17

:D

Ти щото

Ти щото 09.11.2020 19:38

Си много грамотен, живуркаш в мизерия и хейтваш по цял ден. Мързеланко....

Mechkata

Mechkata 10.11.2020 16:23

Zasto ni zanimavate s parcali, edna evtina kurwa deto lapa meki pishki na debeli praseta. That belly :)) Sled remonta moze da sedne da nauchi azbukata, ako i prisadyat mozuk v praznata tikva.