Бонка от "Пътят на честта" преживяла жестока катастрофа!

Бонка от "Пътят на честта" преживяла жестока катастрофа!

Зад един от най-въздействащите образи в "Пътят на честта" - този на властната и безмилостна свекърва Бонка, се оказа, че се крие изключителна личност.

Човек, който е преживял страшни неща и е успял да превъзмогне собствените си страхове в името на това да продължи да живее пълноценно.

Галя Александрова, както е истинското име на актрисата, пресъздаваща образа на Бонка в сериала, най-тежкия период до момента е този, в който се е наложило да се възстановява след изключително тежка катастрофа.

Обрат! Милото сменя Джаро в "Под прикритие"!

В онзи момент тя дори не е била сигурна ще успее ли да се качи отново на сцената, толкова е било лошо положението й. Галя Александрова буквално оцелява като по чудо след жестокия инцидент!

"Най-голямата ми битка бе да проходя след катастрофата", призна с болка актрисата в скорошно тв интервю пред Мон Дьо.

Инцидентът се случва навръх Кръстовден през 1995-та.

"Това, което завинаги ще ми остане в съзнанието, беше, че изкарана там, в канавката, аз се видях отгоре... Просто видях каква пихтия съм и си спомням, че си казах: "Господи, дотук ли бях!" Бях на 40 години.

Донка от "Дяволското гърло" стяга сватба с чужденец!

Имала съм сили някак да си определя екип в старозагорската болница, който да ме оперира. Имам 22 шева на главата... бях обезобразена. Но след това благодарение на Господ и на грижите на лекарите и на мен самата, успях да стъпя на краката си след година и половина, в която бях инвалид".

"В тази ситуация много ми помогна и театъра, както и желанието ми да се върна отново на сцена. Самите лекари не вярваха, че ще се възстановя изцяло без да куцам, но аз успях."

Звезда от "Откраднат живот" издаде кой се завръща в сериала!

В момента Галя Александрова е част от трупата на Старозагорския театър "Гео Милев" и продължава да вдига публиката на крака с играта си - така, както възпламенява и зрителите пред малкия екран като Бонка в "Пътят на честта".

"Сцената е магия. А публиката отдолу - ламя, която може да те сграбчи, но когато я овладееш до края на представлението, аплодисментите са най-голямото добро, което може да случи". - сподели тя през сълзи за най-голяма си любов - театърът./show.blitz.bg

Коментирай