Бомба! Златка и Благо с тайна сватба СНИМКИ

Бомба! Златка и Благо с тайна сватба СНИМКИ

Златка Райкова и Благой Георгиев са на път да хвърлят голяма бомба в публичното пространство с тайната си сватба, за която в момента тиражираните слухове са повече от горещи - и очевидно има защо.

За щастливото и доста изненадващо събитие се издаде самата Златка в социалните мрежи, след като публикува снимка, за която написа на английски "съпруг" и "семейство". Освен това плеймейтката подчертава, че двамата са на меден месец в момента.

Потрес! Бившият на Русата Златка се чукна сам! ВИДЕО

От сватбено събитие обаче, все още няма никакви кадри, но въпреки това от думите на блондинката става пределно ясно с какво са си запълвали времето двамата с Джизъса тези дни.

Златка Райкова пак си ремонтира лицето СНИМКИ

Припомняме, че звездната двойка мечтаеше за лятна сватба в Дубай, който от години е любимо място на Благо Георгиев за ваканции, шопинг и отбелязване на всякакви лични празници. Близки до двойката издават още, че екс футболистът дава това обещание на Райкова още в началото на годежа си с нея. Коронавирусът обаче, променя плановете им. 

Разбира се, познавайки Златка и Благой, очакваме от тях да направят и шумно афиширана и пищна сватба, а кога ще се случи щастливото събитие, само времето ще покаже./show.blitz.bg

 

Коментирай

Знам

Знам 20.06.2020 14:24

Златко голяма курва си. Кой не те е пожелал той не те е имал. Дама била хаха