Бомба! Мария Илиева е бременна с второ? СНИМКИ

Бомба! Мария Илиева е бременна с второ? СНИМКИ

Мария Илиева май е на път да хвърли голяма бомба от личния си живот, защото ако слуховете се потвърдят, тя ще става майка за втори път в живота си. И макар певицата все още да мълчи по въпроса, промяната във визията й предизвиква доста съмнения.

Повод за тези спекулации даде талантливата изпълнителка при скорошно свое тв участие, на което се появи в доста променен външен вид. Въпреки че бе заложила на традиционните широки дрехи за подобно състояние, изпълнителката все пак не беше успяла да прикрие достатъчно наедрялото си коремче и ханш. Освен това видимо беше качила и доста килограми - поне около 10-ина.

Драма! Взеха детето на Мария Илиева, певицата не е на себе си СНИМКИ

42-годишната поп певица неведнъж е признавала, че мисли и иска второ дете, а при участието си сега сподели, че е щастливо влюбена и това я стимулира да твори.

Обрат! Мария Илиева пак остана без мъж, бащата на детето й я остави СНИМКА

Припомняме, че Мария Илиева роди сина си Aлeкcaндър през 2018-та година от младока Гeoрги Михaйлoв, но двамата се разделиха малко след раждането на бебето./show.blitz.bg

 

Коментирай

Batenceto

Batenceto 21.09.2020 16:12

Марето Килиева е дърта парясница и понеже след алфетките и жодката не помни коя я помпал в анала и кой в подката и са се прай на ни чеп яла ни грездей мирисала,понеже техните ше и спрат кранчето заради тея оргии,а от пеене изкарва колкото за капути и фасове

ПРЕГНАНТ СЛЪТ АНАЛ ДИСТРОЙЪР

ПРЕГНАНТ СЛЪТ АНАЛ ДИСТРОЙЪР 21.09.2020 16:22

ТОЧНОСТ ОЗНАВАЧАВА ДА ЕБЕШ БРЕМЕННА ЖЕНА И ДА УЦЕЛИШ БЕБЕТО У ГЪЗО. МАРИЙЧЕТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ШОТО ОБИЧА ДА СЕ НАНИЗВА НА КОЧАНО!!

Идиоти имайте срам от бога

Идиоти имайте срам от бога 21.09.2020 23:06

Стига сте писали простащини

Срам от кура

Срам от кура 22.09.2020 9:22

Истината боли,а истината се казва от пияните,ядосаните,децата и...простаците!

ЛъвФока

ЛъвФока 24.09.2020 21:12

Абе няма я православната християнка и попа полковник,да кажат защо Мариичето е така щастлива