Бомба: Красива водеща на БНТ взриви мрежата с тази новина СНИМКА

Бомба: Красива водеща на БНТ взриви мрежата с тази новина СНИМКА

Красива водеща на БНТ взриви мрежата с топ новина, която разтърси не само онлайн последователите й, но и колегите й в телевизията.

Нора Шопова, която е бивша синоптичка в Нова телевизия, очаква с трепет първата си рожба, а новината огласи самата тя в профила си в социалните мрежи. Нещо повече - тя вече разхожда гордо голямото си коремче, защото е в 7-ия месец от бременността.

СНИМКИ от медения месец на Нора Шопова и адвоката-милионер

Въпреки популярността си Шопова някак е успяла да скрие новината и сигурно не й е било никак лесно предвид че е с манекенски мерки. Досега!

На скорошен кадър се вижда ясно колко са щастливи бъдещите родители, а под него Шопова е написала всичко, което има да каже към момента по темата: "Аз + Теб = Трима".

Очаквано под фотоса валят десетки коментари, а първата, която ги поздравява, е Ирина Тенчева, която пише: "Дааа! Виждах в снимките една особена светлина, която не може да се сбърка. Нека имаш лека и красива бременност и раждане".

Най-после! Нора Шопова издаде кога ще е сватбата СНИМКИ

Евгения Джаферович също е побързала да честити бременността на Шопова, както и Гери Дончева: "Тази новина чаках! Честито! Поздрави", пише тя.

В момента Нора Шопова и съпругът й отмарят на морето, но не издават къде точно. Все още не е ясно и какъв ще е полът на бебето, но гледайки синичкото сърчице в статуса на водещата, можем само да предположим, че е момченце./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 06.09.2022 10:52

Много е сладка. Да не става синопичка?

Ха Честито!

Ха Честито! 06.09.2022 15:52

Тъкмо ше и пораснат и цицките :)

тито

тито 06.09.2022 18:54

Тази се взе за голямята работа всесграйно развита личност по подобие на ЦВЕТЕЛНА БОРИСЛАВОВА1

Сузи

Сузи 06.09.2022 23:28

Използването на БНТ за реклама на разни съмнителни красавици напоследък зачести...Неприятно за данъкоплатеца,нали Кошлуков?

Особено

Особено 06.09.2022 23:45

За едно крайно неприятно семейство