Бойко Кръстанов помага на Украйна, а Въргала на Левски с... СНИМКИ

Бойко Кръстанов помага на Украйна, а Въргала на Левски с... СНИМКИ

Любимецът на младото поколение Бойко Кръстанов показа, че има състрадателна душа и че случващото се в момента в света, покрай военния конфликт между Украйна и Русия, не му е никак безразличен. Нещо повече - звездата от "Съни бийч" приема много присърце ситуацията, затова е решил да помогне.

За целта актьорът пуска вход свободен за моноспектакъла си "Всички страхотни неща", а зрителите ще могат да дарят средства от него за Украйна. Самият Бойко Кръстанов също се е включил с помощи за пострадалите от войната.

Бойко Кръстанов пак е ерген, след като би шута на секси колежка

"Представлението на "Всички страхотни неща" на 7 март ще бъде "на шапка". На място ще има доброволци, чрез които можете да направите парични дарения. Събраните средства ще бъдат предоставени на български Червен кръст в подкрепа на пострадалите от конфликта в Украйна. Закупилите билети при желание да  да дарят автоматично похарчената сума на стойността на билета", обяснява Кръстанов.

Бойко Кръстанов шокира мрежата, брат му е изхвърлил... СНИМКА

Любопитна подробност е, че актьорът не за първи път участва в благотворителни акции. Той често помага помага на домове за деца и възрастни хора, освен това заедно с още двама души преди време спасили удавник край морето.

Колегата на Бойко Кръстанов - Влади Въргала, също се включва в благотворителна инициатива. Само че не за спасението на Украйна, а за това на любимия си футболен "Левски"! Добре известно е, че Въргала е един от най-емблематичните фенове на "синия" клуб.

Тази вечер от 19:14 ч. актьорът ще изиграе представлението си "Мемоарите на един Въргал (Левскар)", а приходите от него отиват директно в касата на столичния гранд, чието финансово състояние продължава да не е никак завидно./show.blitz.bg

Коментирай