Богдана Карадочева трябвало да бъде стара мома…

Богдана Карадочева трябвало да бъде стара мома…

Колкото и чудно да ви звучи – Богдана Карадочева е трябвало да бъде стара мома. Нищо, че има три брака зад гърба си. Така поне й предрича преди години врачка, която явно е от „истинските”.

Певицата разбира това за бъдещето си едва на 18 години. Тогава се среща с една врачка в Стара Загора, която й казва тези думи. Карадочева обаче, изобщо не повярвала. Благодарила, усмихнала се и тръгнала.

Богдана Карадочева без една стотинка пенсия!

„Тя ми каза: „Момиче, ще останеш стара мома”. И баба казваше същото, защото не знаех да шия и да плета. Но явно не е познавала много тая врачка, защото имам 3 брака”, смее се днес певицата.

За първи път Богдана се омъжва съвсем млада – едва на 19 години за музиканта Здравко Радоев. Това се случва малко преди да получи наградата „Златен Орфей”. Тя и Радоев посещават гражданското, за да поздравят техни приятели, които сключват брак. И… се разписват като на шега, без много да мислят. Бракът им обаче не продължава дълго.

Шокират Богдана Карадочева, че е глуха!

След няколко години Карадочева се омъжва за кинорежисьора Димитър Аврамов, когото среща във Франция. Подписват без излишна шумотевица, а кумове им стават Невена Коканова и Любомир Шарланджиев.

От този си брак шармантната певица ражда и сина си Лъчезар. С втория си съпруг Богдана се развежда по-късно.

Няколко години по-късно певицата среща и най-голямата си любов – композиторът Стефан Димитров. На едно издание на „Златния Орфей” тя го вижда, а малко след това разбира, че той е и неин съученик, с когото са делили един чин. И така започва най-дългата й връзка, която прераства в щастлив брак, който продължава и до днес. Богдана и Стефан са успешен тандем и в живота, и в творчеството./show.blitz.bg

Коментирай

Лили

Лили 11.03.2019 1:15

Ванга да беше и казала , какво търси при шарлатанки .

robot sym

robot sym 11.03.2019 5:49

A zashto nishto ne pishe za tova che beshe snaha na komunistichesko velichie? To na nqkoi pametta im mnogo izbiratelna...

!!!

!!! 11.03.2019 6:03

И защо трябвало да остане стара мома??? Разбрахме обяснението на бабата, ама на врачката - не. Пишете пълни глупости! Изречението на врачката кого интересува? Или трябваше да разберем колко брака има Богдана и с кого? Досадни и смешни сте с клюкарските простотии!

taka e

taka e 12.03.2019 16:36

Идеално тяло за лятото! Ускорете метаболизма и изгорете 67% мастна тъкан. Това действа!http://bit.ly/2GSDSm0