БНТ с голяма изненада! На екран се връща култов водещ СНИМКИ

БНТ с голяма изненада! На екран се връща култов водещ СНИМКИ

Пилотния брой на предаването Драгомир Драганов посвещава на Тодор Колев

Един от най-обичаните телевизионни водещи се завръща на екран тази неделя, 18 септември, от 19.00 ч. по БНТ 1. Драгомир Драганов ще посреща зрителите в студиото на „С БНТ завинаги“, за да разказва заедно със звездните си гости незабравимите и вълнуващи истории на големите български артисти и творци, съобщават от медията.

Пилотния брой на предаването Драгомир Драганов посвещава на Тодор Колев. За да си спомнят за легендарния актьор, телевизионен водещ и певец, в студиото на „С БНТ завинаги“ влизат дъщеря му – актрисата Албена Колева, актьорът Георги Мамалев, телевизионният водещ Камен Воденичаров и младият изпълнител Борис Илиев.

Звездите на България са ярки, впечатляващи, вдъхновяващи и оставящи следата си завинаги. Заради всеобщата признателност към творчеството им, Българската национална телевизия ще продължи да среща зрителите с популярни и обичани гости от различни сфери на живота и от различни поколения – музиканти, актьори, режисьори, общественици и др.

Предаването „С БНТ завинаги“ е запазена територия за спомени, в което зрителите ще се срещат със специалните гости в студиото на Драгомир Драганов. Те ще разказват интересни случки от живота на личността, на която е посветен всеки отделен брой.

„С БНТ завинаги“ е естественото продължение на „С БНТ на 60“ – предаване, което спечели сърцата на българските зрители и ги докосна до най-големите родни звезди. Освен водещ, Драгомир Драганов е и автор на предаването. Режисьор е Станислав Терзиев, а оператор – Здравко Ружев.

 

Коментирай

Primus

Primus 16.09.2022 14:12

Обичан пиидал, луди ли сте?

Гост

Гост 16.09.2022 23:55

Аман от че .да..юли!

Иво Петров

Иво Петров 17.09.2022 11:23

Голяма трагедия е връщането му на екран! Майко мила! Тия в БНТ , нормални ли са или са като него?

Пешо от Сунгурларе

Пешо от Сунгурларе 18.09.2022 8:59

Откъде ги намирате такива големи Боклуци???

Бай Ху

Бай Ху 18.09.2022 9:07

На бас, че с Камен Во ще си умешат пишките.