logo

Българка покори Филипините СНИМКИ

Българка покори Филипините СНИМКИ

Красавицата Станислава Андреева стана любимка на публиката във Филипините на 15-ото издание на престижния конкурс Miss Summer Intenational.

Тя грабна короните на първа подгласничка титлата Мис Топ Европа. Програмата на конкурса бе наситена с посещения на най-скъпите и предпочитани туристически острови.

Навсякъде 30-те участнички в конкурса бяха посрещнати от местните кметове . Атракция за всички беше и рожденият ден на губернатора, на който делегатките бяха специални гости. „Най-ценното на тези конкурси е, че хората се запознават различна култура, осъществяват много контакти и поглеждат живота под друг ъгъл.

"В една страна, където 90% от населението е бедно и работи буквално за хляба, видях само усмихнати лица. Всеки ивент започваше с молитва и благодарност към Бога. Ние в Европа сме много разглезени и прекалено комерсиални – жалко за нас. Видях едни щастливи хора, които се радваха на всеки миг от живота и преосмислих своите ценности. Започнах все повече да благодаря, че съм се родила в България, че има моето семейство и живота, който сама изграждам. Научих се да благодаря за всяка усмивка и всеки миг, да се радвам на живота и това е най-ценното, което получих от този конкурс”, споделя Станислава. Миската

Заради лъчезарното си излъчване, позитивна нагласа и умението й да контактува с хората тя стана любимка на всички свързани с конкурса във Филипините, както и на персонала, който обслужваше делегатите. „Пожелавам си да имам възможност да обиколя целия свят заедно със сина ми и да опознаем още страни и култури”, допълва красивата миска./show.blitz.bg

Коментирай