Бизнес дамата Петя Мурути стана булка на годината

Бизнес дамата Петя Мурути стана булка на годината

Популярната бизнес дама Петя Мурути спечели конкурса „Булка на годината“ 2021. Надпреварата бе организирана от списание „Булка“ и бе изключително оспорвана. Петя Мурути впечатли всички с разказа за своя сватбен ден, с изящната си визия и приказен сватбен интериор.

Развълнува ни до сълзи и затова съвсем заслужено именно тя стана булка на годината. Като победител в конкурса, Петя грабна и голямата награда – уикенд за двама в Банско.

Припомняме, че сватбеното тържество на Петя Мурути и нейния любим Христос Мурутис се проведе на 12 септември 2021 година. Те бяха избрали най-важния ден в живота им да изглежда досущ като приказка. Край красивото езеро в Правец, Петя и Христо си казаха заветното „Да“ и се свързаха завинаги в едно цяло.

Украсата на събитието бе внушителна и се състоеше от над 15 000 стръка еустома, над 30 000 бели рози, над 500 пиафлори и над 1,5 км кристали. 15 бели гълъба бяха пуснати в небето като символ на любовта на младото семейство Мурути.

Булката сияеше в своята възхитителна рокля, дело на дизайнера София Борисова. Тя бе изработена по поръчка от най-високия клас дантела. Обувки на луксозната марка  допълваха визията на Петя. Те бяха обсипани с изящни кристали Сваровски и направо блестяха.

Бижутата също бяха изискани. Уникалните диамантени обеци на булката приковаваха погледите на всички. От главата до петите Петя изглеждаше като истинска принцеса от приказките!

„Моята сбъдната приказка - оазис на приглушен, но пищен лукс...“ - така тя описа този най-незабравим ден в живота си. Светото венчание на двамата влюбени се състоя в храма „Въздвижение на Светия кръст Господен“ в град София, в който Петя и Христос Мурути са настоятели. Те си казаха „Да“ и пред очите на Бога и скрепиха още по-силно свещения си съюз. След тържеството те направиха и първото си добро дело като семейство. Дариха всички 30 000 рози от сватбената си украса на храма. Красивите цветя бяха превозени с хладилен транспорт, за да не увяхнат. Сватбената церемония на г-н и г-жа Мурути събра много известни и уважавани български личности, както и гости от Гърция и Испания. Сред тях бяха дизайнерът София Борисова, адв. Биляна Тончева, Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, проф. Таня Йосифова, нотариус Весела Ивчева, семейство Фард, г-н Коста Чолаков – главен изпълнителен директор на ДЗИ, певиците Силвия Кацарова и Радостина Паньова./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 29.06.2022 18:07

Явно младеженецът има много привлекателен портфейл за булката на годината.

Бъбу

Бъбу 30.06.2022 6:45

Коя е пък тази световно неизвестна "бизнес дама" и кокершпаньолчето до нея. Я не ни занимавате с глупостите на някакви си мутра ти, хубава фамилия няма що и щом е гръцка трябва да я развяваме.

amatindis

amatindis 30.06.2022 10:18

parata ima jenata osmihnata

Анни

Анни 30.06.2022 18:48

Поздравления. Страхотна и изискана сватба. Уникална рокля на топ дизайнера София Борисова.