Бившият на Мария Илиева се похвали, че вече е... СНИМКА

Бившият на Мария Илиева се похвали, че вече е... СНИМКА

Бившето гадже на певицата Мария Илиева - рапърът Атанас Колев, вече е доктор. Момчето от Варна, което напоследък страни от светските среди, завърши висшето си образование и се готви за сериозна кариера извън пеенето. 

За това се похвали самият той със снимки от дипломирането си. Под фотоса Наско написа: "Странно е...знам, но вече официално може да ми викате доктор Колев".

 

За никого не е тайна, че той следваше за акушер-гинеколог. Получи много подигравателни подмятания за избора си на професия, но нито за миг той не се смути и продължи смело напред по пътя си. 

Музиката и баскетболът са неговото хоби. По едно време си беше навил на пръста да гради сериозна музикална кариера, но бизнесът бързо го отчая. Още повече дамите с Мария Илиева, която след края на връзката им се опита да го заличи от музикалната карта на България и почти успя, спирайки голяма част от песните му. /show.blitz.bg

Коментирай

Zlatista

Zlatista 15.12.2021 18:31

Учи се за лекар а за акушер гинекология се специализира... Още много хляб има да изяде докато стане такъв специалист... Да посмали малко гарда....

Диди

Диди 15.12.2021 19:01

Заблуден рапър, с бабички....

Диди

Диди 15.12.2021 19:05

Заблуден рапър, с бабички....

Мила

Мила 16.12.2021 9:59

Подигравки за това,че ще става акушер- гинеколог?! В просташко общество като българското чудно ли е? Такива тъпанари ,не ги ли е майка родила? От някоя птицеферма инкубатори пилета ли са? Или са родени на нивата? P.S.Кой ходи на нивата днес? Всички са по дискотеките и нощните клубове.

Как е възможно

Как е възможно 16.12.2021 13:33

Да се тиражиране такива абсурди:учеше за акушер-гинеколог?Първо се учи медицина шест години със шестдесет изпита!/няма другаде толкова много учене/!.След това има специализация още четири години!А тогава може да се нарече специалис!Да му е честито!

Браво момче

Браво момче 16.12.2021 21:36

В учението ти е спасението, това с пеенето е от днеска до пладне !