Бившият на Мариана Попова проговори: Тя забременя много бързо

Бившият на Мариана Попова проговори: Тя забременя много бързо

Италианецът Ханес Перфлер и певицата Мариана Попова изглеждаха като мечтаната двойка. Докато един ден не гръмнаха с новината, че се развеждат и тя се пренесе да живее при актьора Веселин Плачков. Въпреки всичко Попова запази приятелски отношения с бившия си, който дори им гостува в новата къща с Веселин. 

Ханес пристига в България по работа. Първите шест месеца прекарва в Поморие и Бургас, след което се пренася в столицата. Решава да се установи тук, след като се запознава с Мариана.  "Орлин Горанов ни запозна и тя много бързо забременя. Решихме да остана. Тя имаше кариера тук. За мен беше по-възможно да работя тук и да уча език, отколкото за нея да идва в Италия или Германия", призна наскоро той в свое интервю. 

Бившият на гласовитата певица не отрича, че са били влюбени. Но поради непредпазливост тя забременява. В началото той се борил с това да бъдат заедно в името на детето. "Не проработи. Много сме различни, мислим различно, характерите ни са различни. Мисля, че сега тя е намерила точния човек. Надявам се да се чувстват хубаво заедно, както аз съм много щастлив с моята връзка", допълва той. 

Новата му половинка не е от светските среди. Казва се Жанет Стоянова и е собственик на голям клуб. "Много е хубаво, че сме в един и същи бизнес. За човек, който работи друго, е трудно да разбере всички тези часове, в които работя, поведението, което е необходимо да имам към гостите, нещата, които трябва да правя, които са част от нашата работа. Много съм щастлив в моята връзка. Имах голям късмет да намеря Жанет. Много хубаво е и че тя е много близка с дъщеря ми. Двете се забавляват заедно и се разбират. Мариана е прекрасен човек, но понякога хората или са направени един за друг, или не са", споделя Ханес в свое интервю за известно списание. 

Никога обаче не се е притеснявал от слуховете, които са плъзвали из медиите за половинката му. Докато бе с Мариана имаше твърдения, че е любовница на президента Георги Първанов. Той никога не е отдавал значение на тези спекулации и е спокоен, защото  знае истината и това му е достатъчно./show.blitz.bg  

Коментирай

Деян

Деян 25.02.2019 13:31

Тая щом е спала с оня сифилистик,агент Гоце,не ми я хвалете!

taka e

taka e 26.02.2019 16:58

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93

Без значение

Без значение 26.02.2019 21:04

Това може да го говориш само на старата ми шапка

Росин

Росин 27.02.2019 4:03

А новата му Жанет ако знае през колко такива бизнесмени кото него е минало , лошо ще му стане. Тя не си помни бройката нико , че е уж много чиста бизнес дама.

Минувач

Минувач 27.02.2019 5:27

Фактите ги пставяме настрана. Прави впечатление интелигентното и премерено изказване за бившата му. Непознато отношение по тези ширини.

Ванко

Ванко 27.02.2019 7:18

Ще спрете ли да ни занимавате с МПопова? Омръзва доста! Явно, много ви харесват подобен род новини- кой, как , от кого е забременяла. Е, засрамете се най- сетне!

Племеник на Ванга

Племеник на Ванга 16.03.2019 19:49

Детето е от агент Гоце, а на този апдал са му го натресли. Затова е забременяла толкова "бъзрзо"...